Jag vill varmt rekommendera er att vända er till Easymind om ni söker efter förändring i livet!

 

Tidigare trodde jag att livet gick ut på att hinna med allt och vara så aktiv som möjligt, att träna hårt fysiskt även om kroppen skrek sluta! Att hela tiden söka bekräftelse utifrån utan att lyssna på mig själv och döma mig hårt när jag inte presterade topp. Jag är så glad och tacksam att jag drog i handbromsen.

Med regelbunden coachning hos Mia och med hjälp av Mindfulnessträning varje dag har jag valt att förändra mitt sätt att leva och mitt mål är att hitta en balans i livet.

 

Mia har stor kunskap och egna erfarenheter. Hon har lärt mig att få insikt, vara icke dömande, att jag kan välja och välja om, att acceptera, att inte söka svar och att tro på mig själv och att lyssna på kroppen.

Rekommenderar även massage hos Mia

 

Så tveka inte – vänd er till Easymind ,  ni blir inte besvikna!

 

Veronica Lergeborg/ Enhetschef

Regndroppsmassage är verkligen avkoppling på Easymind

Easymind har förändrat mitt liv!

Efter att jag blev utbränd för cirka ett år sedan och själv kämpar med att komma tillbaka som människa fick jag chansen att testa på Mediyoga. Det har gett mig chansen att hitta balansen i min stresshantering. Denna form av yoga ger både kropp & själen en inre harmoni. Man släpper allt och bara är i nuet. Mia är en inspiration & ger så mycket av sig själv. Hon leder dessa yoga stunder med en fantastisk känsla, kompetens & närvaro.

Tack! Petra och Mia ni är fantastiska människor fortsätt med detta, de ger oss så mycket!

Daniel Petrini /Bloggare och inspiratör

Easymind har förändrat mitt liv!

Tack Easymind för förändringen!! Förändringen av mitt liv för alltid!!

Det började med en one-on-one mindfulness kurs med Petra, som sedan resulterade i att jag blev introducerad till en barsbehandling, -Vilket kraftfullt verktyg att ha i min ”livs-vertygslådan”. Jag ville ha mer av detta verktyget och ville ha mer förändring i livet så bestämde mig för att gå kurs, först Access barskurs och sedan även Foundation med Mia.

Två otroliga kvinnor som lärt mig saker i och om livet som jag aldrig trodde var möjligt. Idag med alla verktyg som kurser på Easymind gett mig kan jag leva ett helt annat liv, ett liv med mer harmoni, mindre kroppsliga besvär och ett lugnare huvud! Tacksam för att jag kom i kontakt med dessa två och deras framgångsrika företag!

Rekommenderar varmt detta företag till dig som söker nya vägar att vandra på i livet, eller varför bara inte en stunds avkoppling. Vad skulle detta möte kunna ge dig mer eller mindre av i livet?

Sanna Tolkki
Tack Easymind för förändringen!! Förändringen av mitt liv för alltid!!

Kraftfull och rensande kurs, jag skulle gärna göra om den

Jag gick Foundation med Petra och Mia och det var en mycket kraftfull och rensande kurs. Petra och Mia är verkligen otroligt bra på att se och bemöta människor och att se igenom masker och skal.

Det gjorde kursen full av överraskningar, utmanande men också väldigt trygg tack vare deras professionella och medvetna ledarskap.

Det var väldigt inspirerande och skönt att få vara i deras hållande och energier i några dagar. Jag skulle mer än gärna göra det igen.

Johan Arnkil/ Ocean Harmony

Dipl. Coach, Massageterapeut, Mindfulness-instruktör

Kraftfull och rensande kurs, jag skulle gärna göra om den!

Det som kändes omöjligt blev helt plötsligt möjligt!

När jag valde att gå denna kurs valde jag gå utanför min ”comfortzone”. Jag visste inte vad denna kurs skulle erbjuda, men jag visste att jag skulle gå den.

Jag har alltid försökt söka svar på allt, vad som är rätt och fel och inte hittat något svar och sedan känt mig fast. På denna kurs fick jag ett helt annat synsätt på livet, att livet inte behöver ha alla svar jämt – för om du har alla svar, då har du bara svar, om du är i frågan – vad kan jag mer skapa utanför mina gränser.. och jag insåg att det var jag själv som satte upp dom gränserna.

Efter denna kurs så fortsatte resan – med hjälp av dessa verktyg fick jag ett mer öppet sinne, jag kunde lyssna på mig själv och se vad som var sant för mig och skapa mer av det jag ville. Några av följderna var att jag avslutade en relation och flyttade till ett nytt boende.

Det som kändes omöjligt blev helt plötsligt möjligt. Av Petra och Mia kände jag mig varmt omhändertagen och jag kände att jag kunde bara vara jag. För första gången kändes det bra att bara vara jag. Jag är såååå tacksam över verktygen jag fått tagit del av och jag önskar alla hade dom.

Vad mer är möjligt nu? / Isabelle Lundström

Det som kändes omöjligt blev helt plötsligt möjligt!

I mindfulness hittade jag största hjälpen

I många år har jag provat olika metoder mot stress och dålig sömn. Jag har analyserat sönder mig själv i frågan “varför mår jag så här?” I mindfulnessen hittade jag den största hjälpen.

 

Att lära sig att acceptera saker som de är, just nu i denna stund, att med andningens hjälp kunna lugna kroppen och sinnet, att kunna fokusera på kroppen och våga känna efter är några av de saker som jag har lärt mig av Petra på Easymind.

 

Nu mera mediterar jag varje kväll för att somna gott, och det funkar!!!!! Vaknar jag med huvudet fullt av tankar så gör jag mina andningsövningar och mår lite lättare. När jag dessutom fick reda på att jag har ett hjärtfel och mådde fruktansvärt dåligt, så fanns Petra där. Att gå privat coachning hos Easymind har varit mycket framgångsrikt för mig. Det har hjälpt mig att vrida och vända på tankar och se dem på ett nytt sätt.

Det har också gett mig verktyg för att minska min oro och mina rädslor. Jag känner verkligen att på coachningen blir man lyssnad på och får konkreta tips som kan hjälpa en. Jag är oerhört tacksam för all hjälp jag har fått från Easymind!

Louise Kraftling

I mindfulness hittade jag största hjälpen

Vinsten på Easymind mindre smärta

En vinst på Easymind på en Access Bars® behandling förändrade mina dagar. Petra Learmont va den som gav mig behandlingen detta va för mig magiskt . Att detta skulle hjälpa mig med min sjukdomsbild hade jag nog inte trott .

Jag är reumatiker sedan 15 år tillbaka. Jag går även på yoga för Mia och har tagit ett antal regdropps massager .Har kunnat dra ner på mina kortison sprutor har mindre värk är gladare och piggare. Jag är så glad att få lärt känna Petra o Mia så inspirerande och kompetenta . Testa du också!

Eva-Lotte Ejneby

Vinsten på Easymind mindre smärta

Mindfulness en väg till förändring

En kall senvinterdag va det dags att börja en resa som jag gått och tänkt på ett bra tag. Har inte ångrat mig en sekund. Möttes i dörren av en otrolig värme och utstrålning av energiknippet Mia Erlandsson. Jag hade valt personlig coachning i Mindfulness kurs “Här och Nu” med 6 träffar fördelat på ca 12 veckor,  vilket  kändes helt rätt för mig.

Mia guidade mig genom Mindfulness ett antal veckor på ett proffsigt, kärleksfullt, flexibelt och bekvämt sätt. Hon formade coachingen efter mina behov och min personliga utveckling. Hon fanns alltid till hands och stöd under resans gång. Jag känner att jag utvecklats positivt på så sätt att livet, både fritid och arbete känns lättare och gladare. Genom att ta mig tid och tänka i lite andra banor flyter det på bättre i både arbete och fritid och jag mår bättre.

Jag upplevde inte att jag mådde dåligt innan men kände ett behov av förändring och utveckling. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Easymind med allt vad det innebär och Mia som coach. Jag har även provat på olika behandlingar och gruppaktiviteter som jag också kan rekommendera. Det är dessutom en plats att mötas och må bra på tillsammans och det behövs i dagens samhälle

Anna jangfalk

 

 

Mindfulness en väg till förändring

En förändring skapades genom Access Bars

I november 2015 var jag på min första Access Bars behandling. En fantastisk upplevelse som gav ny energi i livet! Samtidigt väcktes en längtan att själv få lära mig utföra denna behandling och därmed möjligheten att ge andra en chans att få uppleva denna dynamiska behandling. En dag dök en inbjudan upp via Facebook! Easymind erbjöd nu denna kurs inte långt från min hemort.

Ett snabbt beslut och en solig vårdag i april var jag på väg. Vi var en liten grupp som togs emot av en sprudlande Mia i ombonade, rogivande lokaler. En hel dag med teori och praktik under Mias ledning som mycket personligt bjöd på sin egen livsresa och förmedlade kunskap med stor energi och engagemang. Jag har nu inlett min egen resa som Bars behandlare och redan fått många positiva kommentarer om effekten av Bars.

Ps. En vecka efter kursen fick jag uppleva den förändring jag längtat efter under en lång tid. Vad var det som gjorde det? Jo, jag insåg äntligen att den förändring jag ville ha också var möjlig för mig!

Tack Mia!

Lotta Strid/ Konsult 

 

 

En förändring skapades genom Access Bars

Kursen Access Bars och Foundation en väg att släppa gamla mönster

Tack Petra Learmont & Mia Erlandsson som med mycket kärlek visade mig vägen till förändring. Att delta i Access Bars kurs och Foundation är källan till njutning och befrielse och en väg att släppa gamla mönster som inget tjänar till att bära på längre. Denna kurs tänker inte åt dig men är en kurs som vägleder dig till dig, där du får verktyg att ta beslut genom din medvetenhet.

Margrit Lingsjö

Kursen Access Bars och Foundation en väg att släppa gamla mönster

Tillbaka från utmattning med Access Bars och Foundation kurs på Easymind

Tack Petra & Mia för ert närvarande, stöd och välkomnade under dessa 5 dagar ni kommer ha ett speciellt ställe i mitt hjärta. Jag vill verkligen rekommendera denna kurs till andra. (Vägen till förändring med Access Bars och Foundation) Sedan en tid tillbaka så har jag utmattningssyndrom vilket gjorde att jag trodde att jag skulle vara för trött för att delta men det visade sig istället ge mig energi.

Genom att få ta emot Access Barsbehandling under alla dessa dagar har jag kunnat slappna av ladda kropp och hjärna igen. Jag har inte ens behövt anstränga mig för att släppa taget om gamla mönster allt har skett med total lätthet. Har känt mig omhändertagen och nu vet jag att allt är möjligt. Det har varit otroliga dagar med tillåtande att bara få vara mig tillsammans med de andra gruppdeltagarna.

Katarina Sandin

Tillbaka från utmattning med Access Bars och Foundation kurs

Access Bars och Foundation har skapat nya jobb, möjligheter och relationer har förbättrats

“Jag har valt att gå Foundation 6 stycken gånger (tre gånger med Petra & Mia), hur kommer det sig? Enkelt, Access Consciousness är en motorväg till förändring. Jag arbetar inom socialt arbete & har gått en massa kurser inom förändring & terapi. Hittills är Access Consciousness den verktygslåda som jag fått tillgång till som skapat störst förändring i mitt & andras liv.

Efter varje kurs jag gått har jag fått mer pengar, nya jobb möjligheter, relationer har förbättrats, ökad närvaro i min kropp och jag har framförallt fått en ökad medvetenhet om hur jag önskar leva mitt liv samt fått verktygen att komma dit. Jag behöver inte längre några bevis, jag vet att det fungerar.

Under kursen i Falun fick jag & alla deltagare ställa frågor till kursledarna & de i sin tur ställde en massa frågor tillbaka till mig/oss. För att själva komma till de svar som vi redan har inom oss. Det är så befriande och stärkande att gå en kurs där kursledaren inte utgår från att den sitter på alla svar och ska komma med råd. För egentligen har vi väl alla svaren inom oss?

Sen älskar älskar jag alla kroppsbehandlingar som du får ta emot & lära dig under dessa dagar. Som att få SPA behandlingar i 5 dagar.

 

Petra & Mia är klarsynta, raka, utrustade med mycket humor & med ett genuint engagemang att skapa medvetenhet. Du kommer våga ta upp allt med du och kommer möte ett icke dömande, de kommer genom sina frågor vägleda dig till de svar du redan har inom dig. Vidare vara ett bidrag för dig att våga titta på det som hindrar dig att nå dit du vill. Samt synliggöra dina kapaciteter/styrkor som du har.

Jag kan varmt rekommendera er att gå 5 dagars förändring (Access Bars/Foundation) med Petra & Mia.

 Andrea Nilsson/ Soulroom

Access Bars och Foundation har skapat nya jobb, möjligheter och relationer har förbättrats

Mindfulness för långvarig smärta och sjukdom ,Petra lyfter den enskilde och fin förmåga att stärka och uppmuntra

Har gått Mindfulness för smärta & långvarig sjukdom för Mindfulness Instruktör Petra Learmont. Hon är en klok, varm, personlig, stöttande, ödmjuk, prestigelös och ambitiös kvinna.

Du har förmåga att se (läs “se” i djupare mening) varje deltagare och att möta var och en där vi/de befinner oss/sig tex genom att ta fasta på det deltagarna tar upp – du “lyfter” den enskilde och har en fin förmåga att stärka och uppmuntra. Du har också förmåga att koppla ihop teori och praktik och fånga det som varje person kan utveckla och gå vidare med.

Du har också humor och glimten i ögat – det är uppskattat.  Du är generös med att dela med dig av dina erfarenheter och på så sätt förmedlar du hopp och är en inspirationskälla samtidigt som du är tillåtande och förmedlar genom ditt sätt och dina ord att var och en måste finna sin väg.

 

Maria Calleja

Mindfulness för långvarig smärta och sjukdom, Petra lyfter den enskilde och fin förmåga att stärka och uppmuntra

Mindfulness och Access Bars har förändrat mitt liv

Jag kom i kontakt med Easymind genom inbjudan till ett informationsmöte och hoppade då på 8 veckorskursen Mindfulness Här och Nu. Kursen gav mig otroligt mycket, även om jag inte var speciellt stressad innan så gav meditationerna och närvaroövningarna mig ett lugn och en känsla som hela tiden växer med att jag fortsätter meditera och försöker tänka och handla mer närvarande och medvetet.

Genom denna kurs blev jag nyfiken på de övriga kurser som Easymind håller och första steget var en endagskurs i Access Bars, det var början på en ny och häftig resa. Efter att ha gått kursen Energetic Facelift var det så dags för 5 dagar med kurs i Access Bars, Foundation och Level 1. De här dagarna öppnade upp mitt medvetande för ett helt nytt sätt att tänka. Kurserna har givit mig otroligt mycket, framför allt ett nytt sätt att tänka och reagera på det som händer omkring mig.

Det är en process som jag bara är i början av men som känns otroligt spännande och jag ser fram mot varje dag när jag känner att jag kan leva i frågan och där jag känner att jag kan vara ett bidrag för både mig själv och de människor jag har omkring mig. Att sedan kurserna varit så roliga och att vi skrattat så mycket som vi gjort är bara bonus.

Jag är otroligt tacksam att jag kom i kontakt med Easymind och att jag gav mig själv gåvan att gå dessa kurser.

Marie Erlandsson

Mindfulness och Access Bars har förändrat mitt liv

Tacksamhet att jag gått Access Bars och Foundation, vilka starka förändringar

Jag är Tacksam!!
Jag går för det mesta runt med ett leende på läpparna.
I januari gick jag min första Access Bars-kurs. Jag svävade på moln efter den dagen…
Där började mitt nya liv. I hemmet avlöste en Barsbehandling den andra.. Helt galet, att jag kan göra detta, att det är jag som kan hjälpa… I april gick jag Energetic Facelift, ojojoj!! Hur många gånger kan man få känna denna fantastiska energi, ännu en gång började mitt nya liv… Jobbade och sparade för att gå Foundation och level one… Äntligen kom dessa dagar i maj..

All den värme, Kärlek och Tacksamhet. ALLA skulle verkligen få vara med om dessa dagar. Mitt liv och mitt inre förändrades för varje dag! Vilka Dynamiska behandlingar under dessa dagar! VAL, varje dag gör jag framsteg med att göra val. Det är Fantastiskt! Livet ÄR fantastiskt! Mina ögon är öppna, ser på allt med andra ögon, mer medvetna ögon.
Sexualness..

Ja, jag har lärt mig att vara i min sexualness. Och det har jag fått bevis på att det syns på mig! Får komplimanger och ser att andra ser på mig. Medvetenhet så klart, mer medveten om Jag. Att jag tog mitt första steg i februari, var ett steg i rätt riktning! Petra du är en så fantastisk person, är så Tacksam för att du kommit in i mitt liv! Easymind har öppnat mig mot medvetenhet. Och jag vet att det här är bara en början .

Det känns fantastiskt! Ännu en gång började mitt nya liv! Och jag vet att mina val jag gör kommer att ge mig så mycket! Vad mer är möjligt? Vad mer kan Jag skapa? Hela Livet kommer till Mig med Lätthet, Glädje och Härlighet. Hur blir det bättre än så?
Chamilla Westerberg

Tacksamhet att jag gått Access Bars och Foundation, vilka starka förändringar

Mindfulness “Här & Nu” har lärt mig stanna upp och lyssna på kroppen

Tack vare “Här och nu” så har jag hittat verktyg att få ett lugn i vardagen. Nu lyssnar jag av min kropp och väljer att säga ja till mig själv. I smärtkursen fick jag lära mig att använda meditation för att möta och lindra min smärta. Även här har jag förstått vikten av att stanna upp och lyssna på min kropp.

Jag har fått en ny insikt och en annan medvetenhet i livet.

Ann-Sofie Nilsson

Mindfulness “Här & Nu” har lärt mig stanna upp och lyssna på kroppen

Mindfulness en början till förändring i livet

Mindfulnesskursen har betytt början till förändring för mig. Mia som höll i kursen är positivt, inspirerande och full av energi. Hon såg mig och den sorg jag bär på. Med övningar som vi gjorde i gruppen och med övning hemma tordes jag börja tänka tanken att en positiv förändring kunde ske, och att livet började sakta komma tillbaka.

Jenny Bergheim

Mindfulness en början till förändring i livet

Mindfulness för långvarig smärta och sjukdom ett sätt att lära mig handskas med neurologiska smärtor

“Mindfulness mot långvarig smärta eller sjukdom har gett mig många verktyg att handskas med mina neurologiska smärtor. Med hjälp av kursen har jag fått en bättre förståelse för vad som sker i kroppen när smärtan uppstår och hur jag kan påverka det. Kursen lär ut ett mindful förhållningssätt med olika övningar,  likaväl som korta meditationer, som ger en bas till positiv förändring. Mindfulness mot långvarig smärta eller sjukdom har personligen hjälpt mig med att kunna påverka min smärtupplevelse, att få bättre koncentration/fokus och bli mer närvarande i det som sker här och nu. Varmt rekommenderas! ”

Melissa McPhillips

Mindfulness för långvarig smärta och sjukdom ett sätt att lära mig handskas med neurologiska smärtor

Petra är inkännande,klarsynt och hon har förmågan att plocka fram svaren du redan har inom dig.

Kurserna i sig är intensiva och jag skulle lättast beskriva det som ett sätt att uppdatera operativsystemet i datorn. Som att gå från 80-talet till att ha det senaste. Du får en möjlighet att släppa på de begränsningar du satt upp för dig själv och öppna upp för det liv som du vill ha mer av.

Allt går efter kursen snabbare, lättare och jag känner mig mer i fas med mitt liv efter kurserna. Petra är en fantastisk kvinna, hon är inkännande, klarsynt och hon har en förmåga att plocka fram svaren du redan hade inom dig. Med sin livserfarenhet, kunskap och humor blir kurserna lättsamma och ett rent nöje att delta i.

Petra bidrar till att snabbt skapa en tillit i gruppen och tillåter såväl skratt som tårar. Jag vill varmt rekommendera er att gå Access Bars och Foundation med Petra.

Andrea Nilsson

Petra är inkännande,klarsynt och hon har förmågan att plocka fram svaren du redan har inom dig.

Regndroppsmassage är verkligen avkoppling på Easymind

Regndroppsmassage är för mig en stund med avkoppling för både kropp och själ. Utfört av bästa Mia som gör detta på ett mycket förtroendeingivande sätt. Dessa stunder har skapat ett massageberoende hos mig.

Pia Andersson-Krantz

Regndroppsmassage är verkligen avkoppling på Easymind

Regndroppsmassage en optimal upplevelse på Easymind

Med varm hand och ett härligt leende blir man bemött på Easymind. I en avkopplande atmosfär, i en härlig och mysig miljö, fick jag efter ombyte till morgonrock och tofflor njuta av regndroppsmassage. Med en värkande ländrygg och ont i nacke som inte har gett med sig, trots klassisk massage och yoga, så gjorde regndroppsmassagen underverk! Hela behandlingen i sig kommer jag göra flera gånger även utan värk, bara för avkopplingens och den härliga eftereffektens skull. Att även kroppen rensas på slaggprodukter och att spänningarna släpper är en bonus.

Mias sätt att uppmärksamma mig under massagen och göra min upplevelse optimal samt att anpassa massagen efter mitt behov, gjorde att jag kunde koppla av och njuta. Hennes erfarenhet inom klassiskmassage gör också att regndroppsmassagen inte blir någon “lull-lull”-behandling, vilket jag inte vill ha. Rekommenderar det varmaste en härlig massage av henne.

Ulrika Klintheim

 

Regndroppsmassage en optimal upplevelse på Easymind

Innan Mindfulness kursen var jag bara i prestation nu vet jag att jag duger som jag är

Innan jag kom i kontakt med Easymind och Petra så levde jag i en värld där jag är vad jag presterar. Om jag inte presterade på topp så var jag heller inget värd. Detta är inte en helt ovanlig bild av vad många tror är sant. Mitt första steg var att gå en mindfulness utbildning hos Petra, där fick jag verktyg som lärde mig att tänka annorlunda. Att känna efter, andas och stanna upp. Därefter så gick jag på mindfulness-coachning i några månader och fick ytterligare insikter om vad som är viktigt för mig. Idag vet jag att jag inte är vad jag presterar utan att jag duger för den jag är. Jag är inte längre stressad och osäker på mig själv. Jag behöver inte veta och kunna allt. Det är okej ändå. Idag är jag lycklig och tacksam istället.

Corey Liljeqvist

Innan Mindfulness kursen var jag bara i prestation nu vet jag att jag duger som jag är

Tveka inte gå en Mindfulness kurs hos Petra

Petra är en väldigt lugn och saklig kvinna. Pratade och förklarade, till dess man förstod. Hon gav oss hemläxor, som vi skulle öva på varje vecka. Stod ganska snart klart för mig att jag inte hade lärt mig någonting av att jag hade varit så sjuk! Utan Petras lugna och professionella lärande, hade jag mycket snart varit på ” ruta ett” igen. Hon lärde oss alla, hur vi skulle tänka, vara mm.

Petra gav oss redskapen, sen fick vi träna och träna. Än idag, 2 år senare, tränar jag nästan varje dag. Hur bra man mår efteråt, beror mycket på en själv, hur mycket man använder Petras verktyg och övningar. På kursen skedde “under” det kan jag lova!!! Jag använder verktygen mycket mot min värk. När jag har svårt att sova, plockar jag fram en övning, eller två. Jag har aldrig ångrat för en sekund att jag gick kursen.

Att sen få träffa en så underbar person, och en så professionell kursledare som Petra, var ju bara ett extra stort Plus! Jag lärde känna härliga människor på träffarna, som för alltid kommer ha en särskild plats i mitt hjärta.
Tveka inte!! Gå kursen!! Ni kommer inte ångra er.

Bitte Husberg

Tveka inte gå en Mindfulness kurs hos Petra

Genom Mindfulness började livet komma tillbaka

En mindfulnesskurs kan betyda allt eller ingenting för en människa. Man kan få och uppnå en förändring om man är villig till det och givetvis om kemin stämmer överens med kursledaren.

Att få kontakt med Petra som höll i mindfulnesskursen var befriande. Hon såg mig för den jag är. Tjejen med den bittra masken på skulle nu skalas bort och en kamp började. Petra har alltid trott att jag skulle bli bättre och med små steg och övningar som gavs till oss i gruppen började jag äntligen tro att en positiv förändring kan ske, och livet började komma tillbaka sakta.

Maarit Wetterholm

 

Genom Mindfulness började livet komma tillbaka

Genom meditation har jag fått större närvaro i vardagen

Jag sökte mig till kursen Mindfulness vid Easymind efter att ha fått en smärtsam nervskada (Occipital Neuralgia) som påverkade många områden i mitt liv. Att läsa Mindfulness har verkligen gett mig ett stort stöd i vardagen. I kursen har jag fått lära mer om hur hjärnan och kroppen fungerar och hur jag kan påverka det till min fördel. Genom meditationsutövning och andra verktyg har jag framförallt fått uppleva en större närvaro, bättre koncentration och till och med positiva förändringar smärtmässigt. Kursinstruktören, Petra Learmont, är fantastiskt kunnig inom Mindfulness och lär ut och handleder mycket bra! Man går ifrån kursen med verktygen att ändra många aspekter i ens liv. Varmt rekommenderas!

Melissa McPhillips

Genom meditation har jag fått större närvaro i vardagen

Regndroppsmassage vägen att bli fri från eksem

Efter att under 20 år ha testat allt och då menar jag allt! (Sjukvård, specialister, Homeopati och magnetism) men trots det inte blivit av med eksem, utslag och klåda var jag väl inte direkt övertygad om att detta skulle funka heller. Döm om min förvåning när jag efter en behandling blev av med min klåda!! Efter ytterligare några behandlingar kan man idag inte se att jag har haft problem med eksem, utslag!

Daniel Nordh

Regndroppsmassage vägen att bli fri från eksem

Access Bars och Foundation kurs ger glädje och nya relationer till andra i livet

Access Bars kurs

“Bars är ett fantastiskt verktyg. Det har gett mig glädjen och lusten tillbaka. Att man samtidigt kan bli smärtfri under behandlingen är bara så fantastiskt!”

 

Foundation kurs

Denna kurs var magisk. Under fyra dagar så arbetade vi intensivt med invant, automatiserat beteende och tankar. Efter denna kurs fick jag en helt ny relation till släkt och vänner. Ändrar man sitt eget beteende så kan vad som helst inträffa!

Maria Nordh

Access Bars och Foundation kurs ger glädje och nya relationer till andra i livet

Mindfulness har gett mig närvarande samt ändra beteende mönster

Mindfulness har gett mig verktyg att kunna vara mer närvarande, att spara energi genom att inse att jag inte behöver gå ut i full reaktion när frustration och irritation uppstår. Det har gett mig verktyg att klara av att leva med min smärta på ett lättare sätt.

Maria Nordh

Mindfulness har gett mig närvarande samt ändra beteende mönster