Petra Learmont - Easymind

Jag heter Petra Carmefeldt (innan Learmont) och är VD och grundare till Easymind AB.

Petra Learmont - Easymind

VD, Mindfulnessintruktör, Livscoach, Mindfulnesscoach, Bemötandecoach, Företagscoach, Mediyoga instruktör, Diplomerad massör, Regndroppsmassö
Access Consciousness® Bars Practitioner

Innan Easymind startades så har jag drivit en Statoil bensinstation i 14 år. Utöver att praktiskt ha arbetat med företagande & ledarskap i 18 år så har jag genomgått flertalet ledarskaps-utbildningar de senaste åren och många personliga utvecklingskurser.

Jag har personligen stor erfarenhet av hantering av stress och smärtproblematik. 1991 var jag med om en bussolycka och fick då en allvarlig ryggmärgsskada. Läkarna ansåg att det var stor sannolikhet att jag inte skulle kunna gå igen men jag var övertygad om att så inte skulle bli fallet. 2004 drabbades jag av en kronisk, obotlig nervskada (Trigeminusneuropati) som innebär att jag lever med konstant smärta i mitt ansikte. Att hitta sätt att hantera denna smärta och trots allt kunna leva ett normalt och aktivt liv har varit en stor drivkraft för mig. Jag har aldrig gett upp, ständigt letat nya lösningar och nu kan jag säga att JA, jag har lyckats! Jag lever ett normalt liv som alla andra men det är uppbyggt för att bibehålla balans.

Genom smärta kommer stress som ett påslag i kroppen och genom långvarig stress så föds också smärtproblematik och givetvis oro och nedstämdhet. Men det finns lösningar för allt!

Efter att ha funnit de verktyg som jag upplevt som mest lämpliga för mig genom åren, så föddes tanken att även utbilda mig inom dessa, detta i syfte att kunna stödja andra människor. Jag är utbildad av Läkare Ola Schenström på Mindfulnesscenter AB. Ola arbetade som läkare innan han började utbilda inom Mindfulness. Jag jobbar idag även som underkonsult för Mindfulnesscenter. Jag arbetar även som Livscoach för att kunna stödja de som vill hitta andra vägar än Mindfulness samt att jag även är utbildad MediYoga Instruktör.

Mindfulness har bidragit till att minska min smärta samt gett mig acceptans för det jag drabbats av. Inom Mindfulness finns flera verktyg som hjälper dig att leva HÄR och NU, inte i det som varit eller det som kanske kommer.

Min erfarenhet säger mig att det finns sällan några framgångsrika snabba lösningar, s.k. ”quick fixes” inom detta område. Det handlar istället om att skapa en långsam och hållbar förändring som ger resultat livet ut. Att få jobba med människor under en längre period skapar verkligen bestående förändringar.

Tack vare den bakgrund och erfarenhet jag själv har av att hantera och leva med smärta, stress och oro så finns det nog ingen känsla jag inte förstår eller själv har upplevt inom detta område. Det är också en viktig del av läkningsprocessen att ha någon där som faktiskt kan förstå hur det känns och som också kan påvisa att förändring är möjlig.

Gå gärna in på min personliga sida för att läsa mer om mig och vad jag gör. Yourcoachpetra är en del av mitt företag Easymind. Där kan du följa min nya blogg också. http://www.yourcoachpetra.com

Vill du följa mig på Instagram hittar du mig som @yourcoachpetra samt Easymind på @easymind.se

Easymind fick sitt namn för att förmedla ambitionen av att vi skall få ett lättare sinne där enkelheten tar oss framåt och att det är vägen till förändring. Vi skapar och ger verktygen och klienten gör själv ofta jobbet. När klienten får arbeta för att dennes väg skall bli enkel, lätt och bestående så brukar det ge bäst resultat. Är du redo att skapa din förändring tveka inte att kontakta mig för ett coachingsamtal maila mig på info@easymind.se

Linda-Maria Blad Easymind

Jag heter Linda-Maria och är hudvårds-terapeut på Easymind.

Linda-Maria Blad Easymind

Access Consciousness® Bars Practitioner
Hudvårdsterapeut
Massör
Lärare

Jag är uppvuxen i Påskallavik och Oskarshamn. Jag återvände hit 2011 efter studerande och jobb utomlands. Jag har arbetat inom hudvårds-branschen i snart nio år och brinner för att hjälpa människor med diverse hudproblem. Det är spännande och utmanande att bidra till att kunden får en bättre hud och därmed mår bättre.

Jag tycker även mycket om att kunna ge kunden en lugn och avslappnande stund. Jag har utbildat mig till både lärare och hudterapeut och har därför arbetat med att lära ut den kunskap jag besitter och använt den praktiskt. Jag är även utbildad massör och erbjuder flera olika typer av massage på Easymind.

Som hudvårdsterapeut så gör jag inte bara ansiktsbehandlingar utan även ansiktsmassage, fotmassage, fotvård och vaxning.

Varmt välkommen att boka en tid för total avslappning!

Linda-Maria Blad

lindamaria@easymind.se

Maria Nord Easymind

När du kontaktar Easymind kanske det är jag Maria som svarar.

Maria Nord Easymind

Access Consciousness® Bars Practitioner
Utbildad regndroppsmassör

Jag heter Maria Nord och kommer från Oskarshamn. Jag har arbetat med dokumentation på OKG under många år men även med turism och ekonomi. Jag är även utbildad regndroppsmassör, Barspractitioner samt en engagerad kassör i Oskarshamns Boxningsklubb.

2001 fick jag diagnosen MS och har sedan dess letat efter olika verktyg för att må så bra som möjligt. Efter år av ignorerande av kroppens signaler fick jag genom en väninna kontakt med Easymind och Petra Learmont. Genom kurser hos Easymind i Mindfulness och i Access Bars har jag idag ett annat förhållningssätt än tidigare.

Ni möter mig på Easymind där jag jobbar med administration och kundservice. Ser fram emot att få träffa er alla kunder, på mail, sociala medier, via telefonsamtal eller genom att välkomna er hit när ni kommer på besök!

Maria Nord

maria@easymind.se

Fredrik Eckerskog

Mitt namn är Fredrik och jag är Diplomerad massör med idrottsprofil.

Fredrik Eckerskog

Licensierad personlig tränare
Licensierad kostrådgivare
Diplomerad hälsoinspiratör
Diplomerad massör med idrottsprofil
Utbildad i gravidmassage

Jag erbjuder vanlig och behandlande massage på Easymind samt är även utbildad i gravidmassage. Om du har problem med ömma och stela muskler i kroppen, är det mig du skall komma till. Jag är även licensierad Personlig tränare, licensierad Kostrådgivare, diplomerad hälsoinspiratör samt har fortbildning för gravida i träning under och efter graviditet.

På Easymind erbjuder jag personlig träning som skall fungera i din vardag, var du än befinner dig. Många gånger så faller träningen på att vi inte anser oss har tiden. Det vi behöver är effektiv träning som utföras lika bra oavsett om du är hemma eller ute på resa. Jag anser att grundträningen är a och o och att skapa en bra grundfysik är enormt viktigt för alla. Bra grundfysik uppnår man genom att träna stabilitet och rörlighet, samt se kroppen som en helhet – alla muskler och leder jobbar i ihop med varandra. När du kommer till mig så skapar vi ett långsiktigt upplägg/program, anpassat för din situation och dina specifika behov.

Om du vill se över dina kostvanor så kan även erbjuda kostrådgivning – lika viktigt som själva träning för att bli starkare och må bättre. Kosten ser jag på lika funktionellt som på träningen. Jag ser till så att maten skall innehålla så mycket näringsämnen som möjligt för att du ska slippa behöva ta en massa extra kosttillskott. Kvalitativ mat som är god, nyttig och hälsosam för både kropp och själ där det finns lite utrymme för andra godsaker ibland, om man vill.

Du kan alltid boka en första träff med mig och berätta vad du skulle vilja ha för förändring så skall jag göra mitt allra bästa för att du skall nå dina mål 30 minuter är gratis konsultation och det bokar du via vår bokningssida bokadirekt.

Du kan givetvis maila mig på fredrik@easymind.se

Fredrik Eckerskog

Mindfulnesscenter

Petra Learmont ingår i Nätverket av mindfulnessinstruktörer i Mindfulnesscenter AB.

Petra är utbildad av Dr Ola Schenström, Ola är läkare sedan 35 år och specialist i allmänmedicin och en av Sveriges ledande experter på mindfulness. Han är utbildad i USA av bland andra professor emeritus Jon Kabat-Zinn som också skrivit förordet till Olas bok Mindfulness i vardagen.