Petra Learmont

Om Easymind

Easymind fick sitt namn för att förmedla ambitionen av att vi skall få ett lättare sinne där enkelheten tar oss framåt och att det är vägen till förändring. Vår affärsidé bygger på att erbjuda olika tjänster som skapar nya förutsättningar för positiva och långsiktigt hållbara förändringar i människors liv – och därmed ett ökat välbefinnande.

Våra kunder är både privatpersoner, ofta i behov av stöd för att hantera stress, smärtproblematik och liknande samt företag där insatser krävs för att förbättra arbetsklimat och därmed minska antalet sjukskrivningar.

Exempel på tjänster som vi erbjuder är Mindfulnesscoachning, föreläsningar och massage/kroppsbehandlingar. Vi skapar och tillhandahåller verktygen och klienten gör själv ofta jobbet. När klienten får arbeta för att dennes väg skall bli enkel, lätt och bestående så brukar det ge bäst resultat. Förutom alla verktyg vi skickar med hem så jobbar vi med läkande produkter från naturen för att minimera antalet kemikalier som kan påverka våra kroppar negativt.

Easymind är verksamt i Oskarshamn sedan hösten 2012 men har även möjlighet att erbjuda kurser och föreläsningar samt webbaserade tjänster på distans.

Easymind – vägen till förändring

Möt vår personal

Your Coach Petra