Gratis Yoga & meditation i Loftahammar med Petra

Datum: 30 jul
Tid: 10:00 - 11:15

Plats : Loftahammar


Din Coach Petra Livscoachning

GRATIS YOGA & MEDITATIONSPASS FÖR ATT SKAPA SJÄLVLÄKNING OCH FRÄMJA DIN HÄLSA!!
Passet kommer vara i Bygdegården!

Detta yoga & meditationspass kommer vara enkelt för att det skall passa alla åldrar samt om man har smärtproblematik eller annan åkomma. Alla kan delta!!!! Fler och fler sitter på stol så oavsett ålder kan du delta. Jag visar alla övningar både på golvet och på stol!

Detta pass är helt kostnadsfritt jag gör det endast för att få till min träning och varför då inte träna tillsammans. Man får gärna skänka en slant till hjärnfonden se nedan.
Yoga utövas alltid efter egen förmåga.
Halva min utbildning satt jag på stol för att bygga upp mig stark i bål och rygg. Bättre att sitta på stol än att pressa kroppen!!! Vi kommer göra lite mer stående och liggande övningar om vi kör ute. Man yogar alltid efter egen förmåga

Vi kommer göra yogaövningar som är av enklare variant och passet avslutas med meditation där du får träna på att slappna av. Jag kommer vägleda dig genom hela passet.

OBS!!!!

Ta med dig en egen Yogamatta, liggunderlag, pilatesmatta en filt och en kudde. Om du inte har en yogamatta meddela mig så kan jag låna ut. Jag har 12 stycken mattor samt 12 meditationskuddar.

LÄS NOGA HELA TEXTEN!

Datum: Tisdag 30/7 Kl 10:00-11:15

Kl: 10:00 vi håller på drygt 1 timma (kom gärna 10 minuter innan för att landa i tystnad på din matta)

Var:Bygdegården Loftahammar

Parkering: Finns utanför

Kostnad: Gratis men skänk gärna en slant till Hjärnfonden. Jag har skapat en egen insamling du kan läsa mer och skänka din gåva via länken nedan.

https://insamling.hjarnfonden.se/fundraisers/hjalp-manniskor-att-fa-ett-battre-liv-med-ryggmargsskada-adhd-och-ms-och-migran

Varje person måste anmäla sig med Namn Efternamn samt sin egen personliga mail. Man kan alltså inte anmäla sig fler på en och samma gång.

Du får en bekräftelse inom ett par dagar om du har en plats eller inte. Glöm inte att mailet kan hamna i din skräppost. (kolla alltid skräpposten)
Det är alltid först till kvarn som gäller. Går det inte att anmäla sig så är platserna slut.
När du anmäler dig godkänner du att vi sparar din mail inför framtida utskick. Du kan närsomhelst be att bli borttagen.

Jag lägger ut en bild på alla namn som fått en plats i FB gruppen.

Om du skulle få förhinder är det viktigt att du meddelar detta till info@yourcoachpetra.com så din plats kan gå till någon annan. Då kommer jag lägga ut den platsen i Facebookgruppen.

Varmt Välkommen till en härlig start på dagen!!!

Petra Learmont

Mail: info@yourcoachpetra.com

www.yourcoachpetra.com

www.easymind.se

Mobil: 0703-158817Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.coach, hjärnfonden, loftahammar, loftahammaryoga, meditation, mediyoga, mindfulnessyoga, stressfri, Yoga, yogaloftahammar, yourcoachpetra