Gratis prova på vägen till självläkning med Petra Learmont

Datum: 5 Dec
Tid: 18:15 - 19:00

Plats : Easymind


Petra-livscoach-easymind

PROVA PÅ GRATIS!

Självläkning genom djup avslappning-meditation-healing med meditationsläraren Petra Learmont.

Vi har alla förmågan till självläkning naturligt i oss. Många gånger tror vi att vi kan vila oss friska men ibland behöver vi göra något aktivt och meditation är att göra något aktivt, du lär känna dig själv, din kropp och att möta ditt inre – precis som det är i ögonblicket.

Genom att låta kroppen få komma ner i djup aktiv avslappning så startar vi en självläknings process. Petra kommer att guida dig genom din kropp för att du verkligen ska lära känna din kropps signaler samt starta en självläkningsprocess.

När du stärker din självläkande förmåga så kommer kroppen att bli mer balanserad och du kommer att må mycket bättre. När vi höjer vår energi i kroppen släpper vi på blockeringar, dessutom så får bakterier och virus svårare att fästa i kroppen.

 

Du behöver inte ha någon vana innan från meditation – alla är välkomna.

Om Petra

Petra har över 10 års erfarenhet av meditation och hon leder meditationen helt på sin intuitiva förmåga efter vad som behövs för dagen. Vi kommer tillsammans stiga in i healingenergin i början av varje pass genom Petras guidning.
Petra har arbetat med mindfulness och meditation över 10 år och har lång erfarenhet när det gäller att starta en egen självläkningsprocess i kroppen.

”Många gånger letar vi efter det magiska pillret för att bota oss medans vi besitter stor kunskap inom oss, det gäller bara att få tag i den och utveckla den sedan är vi på rätt väg”

 

Kom gärna 10 minuter innan start för att ge dig tid att slappna av och koppla bort vardagliga problem. Vi försöker hålla det så tyst som möjligt för att alla skall få ”landa” från dagen. Medtag ett eget lakan och örngott.

 

När: 5 december
Var: Easyminds lokaler Köpmangatan 6B Oskarshamn

Pris: Gratis! Max antal platser är 17 stycken och du säkrar din plats genom att anmäla dig via länken biljetter. Avbokning måste ske minst 1 vecka före kursstart annars debiteras du 150:-

 

Vid frågor maila till info@easymind.se eller ring 0703-158817

www.easymind.se

 Boka

Detta evenemang är fullbokat.attraktivaoskarshamn, avslappningeasymind, balans, balansoskarshamn, djupavslappning, easymind, easymindavslappning, easymindmeditation, easymindsjälvläkning, hälsaoskarshamn, harmoni, healing, healingmeditation, inrebalans, måbra, meditation, meditationeasymind, meditationoskarshamn, nuet, oskarshamn, oskarshamnhälsa, oskarshamnmindfulness, petralearmont, självläkning, självläkningeasymind, självläkningsprocess, stresshantering, testapåmeditationoskarshamn, tränadigfrisk, vägentillförändring, vägentillsjälvläkning