Prova på Yoga med Petra (passar alla) Oskarshamn

Datum: 8 jan
Tid: 18:30 - 20:00

Plats : Easymind


probapå-yoga-oskarshamn

Prova På Yoga med Petra 8/1-2020 kl 18:30 – 20:00

Nu får du chansen att prova på Yoga med Petra innan du anmäler dig till kursen. Prova på passet kostar 100:- och du swishar till 1231963156 samt anmäler dig via länken:

 

Läs nedan om kursen kanske du redan nu vill anmäla dig för att säkra din plats så kan du göra det.

Du får både delta i prova på, samt även delta i klassen. Kom gärna 15 min innan passet startar samt ha med dig lakan, örngott+ en extra filt och vattenflaska.

EARLY BIRD RABATT: Anmäler du dig till kursen som du kan läsa om nedan innan den 31/12-2019 betalar du endast 800:- för 5 ggr istället för normalpris som är 995:-

 

 

Perfekta presenten

Kanske är detta den perfekta julklappen som du kan ge till din partner, vän, kollega eller familjemedlem och som verkligen skulle behöva det.

Yogan är en mix och varje pass kommer vara en möjlighet för alla att delta

Yogaläraren Petras filosofi är att alla skall kunna yoga. Gammal som ung, frisk som sjuk.

Dessa yogapass fungerar för alla. Det kommer alltid att finnas möjlighet att yoga efter dina egna begränsningar. Petra kommer att visa flera olika positioner för att alla skall kunna klara av ett yogapass. Behöver man sitta på en stol går det också bra.

 

Yoga- Passen- Mix

Varje yogapass är utformat så att vi går igenom vår kropp från topp till tå. Vi kommer jobba så att du verkligen gör yogapositionen korrekt för att undvika spänningar och skador i kroppen. Petra är själv en person som har gjort många operationer och har skador i kroppen.  Du behöver alltså inte vara orolig för att du inte skall klara av passet. För den som vill ha mer fysisk yoga så kan man göra olika ”Asana”-positioner på flera olika sätt. Yogapassen är en mix av ett antal olika former, hela 5 varianter kommer vi arbeta med under dessa pass.

 

Vad ingår i kursen

Vägledning för att alla skall kunna yoga i sin dagsform. Vi börjar alltid passet med att delge hur vi mår för dagen. Då kan Petra anpassa passet efter dagsformen hos deltagarna.

Man kan alltid lägga sig ner och vila när man behöver.

 

Vi har alla förmågan att yoga

Vi har alla förmågan att lära oss yoga. Yoga handlar om att känna in kroppen och utöva positioner efter dagsform. Du kommer alltid ha möjlighet att ändra position.

 

Det är dagen som bestämmer vad vi klarar av

Vi utgår alltid från dagen. Hur mår jag idag? Vad behöver min kropp? Hur vill din kropp ligga? Din kropp avgör hur ditt pass kommer vara. Vi jobbar mycket med att lyssna inåt för att kroppen skall få det den verkligen behöver.

 

Avslutar alltid passet med djup avslappning

Genom att låta kroppen få komma ner i djup aktiv avslappning så startar vi en självläknings- process. Efter vi varit fysiska med kroppen är det viktigt att ”landa” efter passet. Här kommer vi variera olika typer av meditation för att balansera kropp och själ efter passet.

 

Bli balanserad i kropp och själ

När du stärker din självläkande förmåga så kommer kroppen att bli mer balanserad och du kommer att må mycket bättre. När vi höjer vår energi i kroppen så släpper vi på blockeringar. Dessutom så får bakterier och virus svårare att fästa i kroppen.

 

Ingen vana behövs för att komma på denna kurs

Du behöver inte ha någon vana innan från yoga eller meditation – alla är välkomna.

Petra har en lång erfarenhet när det gäller att arbeta med kroppen de senaste 12 åren har hon arbetat med olika meditations- och yogatekniker.

 

Många söker det magiska pillret- DU är det magiska pillret

”Många gånger letar vi efter det magiska pillret för att bota oss medan vi i egentligen besitter stor kunskap inom oss själva. Det gäller bara att få tag i den och utveckla den – sedan är vi på rätt väg”

 

Viktig information

VIKTIGT!!! Kom gärna 15 minuter innan start för att ge dig tid att slappna av och koppla bort vardagliga problem. Vi försöker hålla det så tyst som möjligt för att alla skall få ”landa” från dagen. Medtag ett eget lakan och örngott samt en vattenflaska och extra  mjuka kläder. Du kan lämna ditt lakan och örngott så slipper du ta med det varje gång. Medtag gärna en extra filt om du är frusen av dig då vi kommer ligga ner i slutet av passet och kroppen blir oftast kall i vila. Vattenflaska är också bra att ha med sig.

 

När: Onsdagar 5 ggr start- 2020

  • 22 Januari
  • 29 Januari
  • 5 Februari
  • 12 Februari
  • 19 Februari

 

Tid: 18:30- 20:00 / Kom gärna klockan 18:15 för att landa på din matta.

 

Var: Oskarshamn Easyminds lokaler “Hotel New Bed”

 

Pris: 995:-  Kan du ej delta vid alla tidpunkter betalar du 250:- / gång vid mån av plats uppge i mail vilka pass du tänker delta så skriver vi tillbaka om det finns plats dessa gånger.

 

EARLY BIRD RABATT: Anmäler du dig till kursen innan den 31/12 betalar du endast 800:- för 5 ggr

 

Delbetala kursen:

Du kan välja att delbetala kursen på 2 månader, då swishar du 497,50 :-  när du anmäler dig, samt resterande summa senast 30 januari. Du kan också välja att delbetala kursen via Klarna – uppge detta i din anmälan i så fall. Då skickar vi mail  med info om hur du går in och betalar detta.

 

Begränsat antal platser:

Det är begränsat antal platser så först till kvarn.

 

Betalning:

Betala via swish till nr:  1231963156  (betald plats, samt anmäld via länk =garanterad plats)

 

 

Vill du ge bort detta i present så mailar du oss så skickar vi en fin pdf-fil som du kan printa ut och ge bort i present. Maila till info@yourcoachpetra.com så mailar vi pdf-filen till dig.

 

Avbokning: När du bokat och betalat din plats har du säkrat den. Platsen går ej att avboka utan läkarintyg men du får jättegärna ge den till en vän, meddela oss detta innan. Easymind förbehåller sig rätten att ställa in vid färre än 10 deltagare.

Vid frågor maila till info@yourcoachpetra.com

www.easymind.se

www.yourcoachpetra.com

 

Varmt Välkommen

Kärlek Petra 

 Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.attraktivaoskarshamn, balans, easymind, hälsaoskarshamn, harmoni, meditation, meditationoskarshamn, oskarshamnmindfulness, oskarshamnyoha, skador, yogaoskarshamn, yourcoachpetra. stressfri. smidig