”Mediyoga Hormonbalans” 5-veckors kurs med Yogaterapeut Ingela Palmquist

Datum: 11 mar
Tid: 19:30 - 20:30

Plats : Easymind


Personlig utveckling Easymind

”Mediyoga Hormonbalans” 5-veckors kurs med Yogaterapeut Ingela Palmquist

5ggr måndagar kl. 19:30–20.30 11 mar, 18 mar, 25 mar, 1 apr, 8 apr

Vill du komma och prova på första gången är du välkommen att testa den 11 mar kl 19:30 anmäl dig då till info@easymind.se innan så att vi vet. Deltar du i kursen blir detta tillfälle gratis annars kostar det dig 150:-

OM PASSET

Livet igenom styrs vi av våra hormoner. När vi stressar producerar vi stresshormoner som vid långvarig stress kan försätta hela hormonsystemet ur balans. Yoga för hormonbalans jobbar med kvinnans hormonsystem som helhet för att vitalisera och balansera hormonerna för att må bra i livets olika skeden. Detta pass är en bra start när du vill skapa balans i ditt hormonsystem och minska din stress.

 

OM MEDIYOGA
MediYoga är sedan 1997 utvecklad genom samarbete med flera hundra svenska arbetsplatser samt i syfte att skapa en reglerad och kvalitetssäkrad yogaform för svensk hälso- och sjukvård.

Denna terapeutiska yogaform kommer från den gamla tantriska yogatraditionen. Inspiration har hämtats från kundaliniyoga, ayurveda samt innehåller komponenter från traditionell kinesisk medicin.

VEM KAN GÖRA MEDIYOGA?
Denna yogaform är en mjuk, meditativ yogaform med andning-, och kroppsövningar samt meditation. Utan krav på prestation. Inga förkunskaper i yoga behövs.
Lider du av ex ryggproblem, hjärtproblem, huvudvärk/migrän, stress och depression är MediYoga utmärkt. Men du behöver inte vara sjuk för att åtnjuta fördelarna med denna mjuka men mycket kraftfulla yogaform. Är du fullt frisk kan MediYoga hjälpa dig till en större medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni.
MediYoga används idag på ca 170 vårdenheter i Sverige och Norge och är den yogaform som det har gjorts flest svenska studier på. För att vara lärare i denna yogaform krävs medicinsk utbildning.

HUR GÅR DET TILL?
Vi använder mjuka mattor i ull eller stol. På varje plats finns också en kudde som främst används vid sittande övningar, samt en filt att dra över sig under vilan och vid stillasittande meditationer.
Du själv har löst sittande, mjuka kläder. Du kan även ta med en vattenflaska (med lock). Läraren visar övningarna, men instruerar för övrigt med rösten. Du ägnar dig åt dig själv, din andning och din kropp, och fokuserar på att stilla den ständiga ström av tankar som far genom huvudet.

OM LÄRAREN
Ingela Palmquist är yogaterapeut och meditationslärare (2 års utbildning) vid MediYoga Institutet, Stockholm. Hon är även certifierad yogalärare vid School Yoga Institute, Peru (200 timmar RYT).

Var: Easyminds lokaler Björngatan 7 (Hotel New Bed)

 

Kostnad: 750:- 10% rabatt för pensionär och sjukskrivna (bet med swish du får information i välkomstmailet)

 

Kursledare: Ingela Palmquist

Vid frågor kontakta: Petra Learmont på info@easymind.se eller 0703-158817

Anmälningslänk:

Ta med ett örngott och lakan samt egen yogamatta för att skydda ullmattorna på golvet. Du kommer minst 1 vecka innan kursstart få ett välkomstmail.

Easymind förbehåller sig rätten att ställa in vid färre än 6 deltagare. Avbokning av kurs måste ske minst 1 vecka innan kurstart sker avbokning efter denna tid blir det ingen återbetalning av kursen om det inte finns läkarintyg.

Varmt Välkommen

www.easymind.se

 

 Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.attraktivaoskarshamn, easymind, hälsaoskarshamn, harmoni, mediyoga, mediyogaoskarshamn