(FULLSATT )KURS Meditation med healing & självläkning kurs 5 ggr med Petra (passar alla) Oskarshamn

Datum: 23 jan
Tid: 18:30 - 20:00

Plats : Easymind


healing-självläkning-easymind

Meditation med healing & självläkning kurs 5 ggr med Petra i Oskarshamn

EARLY BIRD RABATT: Anmäler du dig innan 31/12-2019 betalar du endast 1095:- för kursen som är 5 ggr istället för 1200:- (healingstenar ingår till alla som anmäler sig till kursen. Stenarna behåller du det blir dina stenar)

Perfekta presenten

Kanske är detta den perfekta julklappen? Något som du kan ge till din partner, vän, kollega eller familjemedlem och som de verkligen behöver.

 

Självläkning och healing

Självläkning och healing genom djup avslappning-meditation- enkel yoga 15 min (för den som inte vill detta ligger man bara ner på mattan) för att mjuka upp kroppens leder och muskler innan du lägger dig ner på mattan för djup avslappning- healing med trumma- gitarr- skålar och vägledning av meditationsläraren Petra Learmont.

 

Vad ingår i kursen

I kursen ingår det healingstenar som vi placerar på kroppen under själva meditationen för att öka upp förmågan att balansera vår kropp och själ. Dessa stenar får du behålla så att du kan använda dig av dem hemma, mellan gångerna vi ses. Viktigt är att du vid varje pass tar med dessa stenar.

 

Vi har alla förmågan

Vi har alla förmågan till självläkning naturligt i oss. Många gånger tror vi att vi kan vila oss friska men ibland behöver vi göra något aktivt och meditation är att göra något aktivt. Du lär känna dig själv, din kropp och lär dig att möta ditt inre – precis som det är i just det ögonblicket.

 

Det är dagen som bestämmer vad vi klarar av

Vi utgår alltid från dagen. Hur mår jag idag? Vad behöver min kropp? Hur vill din kropp ligga? Din kropp är det som avgör hur ditt pass kommer vara. Vi jobbar mycket med att lyssna inåt för att kroppen skall få det den verkligen behöver.

 

Djup avslappning

Genom att låta kroppen få komma ner i djup, aktiv avslappning så startar vi en självläknings- process. Petra kommer att guida dig genom din kropp för att du verkligen ska lära känna din kropps signaler samt starta en självläkningsprocess.

 

Petra kommer även gå runt och ge alla healing under passet.

 

Bli balanserad i kropp och själ

När du stärker din självläkande förmåga så kommer kroppen att bli mer balanserad och du kommer att må mycket bättre. När vi höjer vår energi i kroppen släpper vi på blockeringar, dessutom så får bakterier och virus svårare att fästa i kroppen.

Du behöver inte ha någon vana innan från meditation – alla är välkomna.

Petra har över 12 års erfarenhet av Mindfulness och meditation och hon leder meditationen helt på sin intuitiva förmåga, efter vad som behövs för dagen. Vi kommer tillsammans ”stiga in” i healing-energin i början av varje pass genom Petras guidning.
Petra har lång erfarenhet när det gäller att starta en egen självläkningsprocess i kroppen.

 

”Många gånger letar vi efter det magiska pillret för att bota oss medans vi besitter stor kunskap inom oss, det gäller bara att få tag i den och utveckla den sedan är vi på rätt väg”

 

Viktig information

VIKTIGT!!! Kom gärna 15 minuter innan start för att ge dig tid att slappna av och koppla bort vardagliga problem. Vi försöker hålla det så tyst som möjligt för att alla skall få ”landa” från dagen. Medtag ett eget lakan och örngott samt en vattenflaska och extra varma mjuka kläder. Du kan lämna ditt lakan och örngott så slipper du ta med det varje gång. Medtag gärna en extra filt om du är frusen av dig då vi kommer ligga ner och kroppen blir oftast kall i vila.

 

När: Torsdagar 5 ggr start- 2020

  • 23 Januari
  • 30 Januari
  • 6 Februari
  • 13 Februari
  • 20 Februari

 

Tid: 18:30- 20:00 / Kom gärna klockan 18:15 för att landa på din matta.

 

Var: Oskarshamn Easyminds lokaler “Hotel New Bed”

 

Pris:

EARLY BIRD RABATT: Anmäler du dig innan 31/12-2019 betalar du endast 1095:- för kursen som är 5 ggr istället för 1200:- (healingstenar ingår till alla som anmäler sig till kursen. Stenarna behåller du det blir dina stenar)

1200:- stenar ingår i priset för kursen och delas ut vid första passet. Kan du ej delta vid alla tidpunkter betalar du 350:- /gång vid mån av plats.  Uppge i mail vid vilka pass du tänker delta. Vi skriver till dig om det finns plats att delta dessa gånger. Stenar ingår inte om du betalar per gång men går att köpa till. Early Bird rabatt om du bokar din kurs innan den 31/12 1095:-

 

Delbetala kursen:

Du kan välja att delbetala kursen på 2 månader då swishar du 600:-  när du anmäler dig, samt resterande summa senast 30 januari. Du kan också välja att delbetala kursen via Klarna, uppge detta i din anmälan i så fall. Då skickar vi mail med information om hur du går in och betalar detta.

 

Begränsat antal platser:

Det är begränsat antal platser så först till kvarn.

 

Betalning:

Betala till swish till nr:1231963156 (betald plats, samt anmäld via länk =garanterad plats)

 

Vill du ge bort detta i present?  Maila oss (info@yourcoachpetra.com) så skickar vi en fin pdf-fil som du kan printa ut och ge bort i present.

 

Anmälningsregler: När du bokat och betalat din plats har du säkrat den. Platsen går ej att avboka utan läkarintyg men du får jättegärna ge den till en vän. Meddela oss detta i förväg. Easymind förbehåller sig rätten att ställa in vid färre än 10 deltagare.

Vid frågor maila till info@yourcoachpetra.com

www.easymind.se

www.yourcoachpetra.com

Kärlek Petra 

 Boka

Detta evenemang är fullbokat.attraktivaoskarshamn, balans, balansoskarshamn, easymind, hälsaoskarshamn, harmoni, healing, healingmeditation, healingoskarshamn, kursoskarshamn, meditation, mediyoga.oskarshamn, mindfulnessoskarshamn, oskarshamn, oskarshamnhealing, oskarshamnmeditation, oskarshamnträning, självläkningoskarshamn, självläkningsprocess, träningoskarshamn, Yoga