Medicinsk Mindful Yoga med stretching och avslappning

Datum: 4 feb
Tid: 18:30 - 20:00

Plats : Easymind


Yoga

Medicinsk Mindful Yoga med stretching och avslappning

 

En mjuk yogaform för dig som har problem med spända axlar, ryggont, muskelspänningar, migrän, har långvarig smärtproblematik eller sjukdom.

Passar även dig som lider av stress, oro, ångest eller nedstämdhet och vill lära dig att komma nerv i varv samt minska ditt tankeflöde.

 

Passet består av mjuka yogaövningar där vi stärker upp de små musklerna, stretching, olika andningsövningar samt så avslutar vi alltid med en skön liggande meditation.

 

För den som behöver kan man alltid sitta på stol i de sittande övningarna.

 

Jag som håller passet heter Petra Carmefeldt och är utbildad i både Mindfulness & MediYoga (yoga i medicinskt syfte) samt så är jag även diplomerad RYT200 (200h yogalärarutbildning)

Jag har praktiserat Mindfulness och Yoga i många år och har en lång erfarenhet med människor som har problematik och har flera påbyggnadsutbildningar inom området långvarig smärta & sjukdom samt oro och ångest.

 

Var: Hotel New Bed

När: Tisdag 4/2 kl 18:30

Kostnad: 150:- (för dig som går någon av mina andra pågående yogakurser/ meditationskurser kostar passet endast 100:-)

Anmälan: Giltig anmälan är att du swishar 100:- till 1231963156 skriver yoga i meddelandet samt anmäler dig via länken nedan.

Swish+ anmälan så har du din plats!

 

VIKTIG INFORMATION:  Örngott, lakan och en vattenflaska samt ha mjuka kläder.

Ingång nere på källarplanet vid Easymind. Häng va dig jacka och skor ta hissen till andra planet ta med dig dina värdesaker upp. Parkering finns på gatan mittemot hotellet eller vid norra skolan (ofta är det fullt på hotellets parkering. Kom gärna 10 min innan passet börjar för att landa på din matta.

 

Vid frågor maila info@easymind.se

 

Varmt Välkommen

 

Med Kärlek Petra

www.easymind.se

www.yourcoachpetra.com

 

Följ mig gärna på Instagram @yourcoachpetra

 

 Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.ångest, måbra, medicinskyoga, medicinskyogaoskarshamn, mediyoga, mediyogaoskarshamn, mindfulkness, mindfulnessoskarshamn, oro, oskarshamnmediyoga, oskarshamnträning, smärta, smärtcoachoskarshamn, stressfri, stresshanteringoskarshamn, träningoskarshamn, Yoga, yogaoskarshamn