Kundkväll & föreläsning om framtidens hudvård med Esses hudterapeut Cecilia

Datum: 6 mar
Tid: 18:30 - 20:00

Plats : Easymind
Kundkväll & föreläsning omframtidens hudvård med hudvårdsterapeut Cecilia från Esse

Esse Probiotic Skincares egen hudterapeut Cecilia föreläser för oss om goda bakterier i hudvård, hur fungerar probiotisk hudvård och vad kan detta göra för din hud?

 

Vi hjälper till med hudanalys och individuell produktrekommendation på plats. Det kommer finnas tre stycken hudterapeuter på plats. Vi kommer ha fina erbjudande för dig som kommer denna kväll både på behandlingar och produkter.

 
Begränsat antal platser, boka idag!
Varmt välkommen! Björngatan 7, Oskarshamn (Hotel New Bed)
Onsdag 6/3 kl 18.30
Anmälan via länken biljetter:
 
 
Esse har ett brinnande intresse för hudvård. Vi tar det som ett helhetsgrepp och vårt mål är dämpa hudens åldrande och analyserar varje del av de faktorer som kan påverka den.
 
Därefter väljer vi noggrant ut de ingredienser som kan reducera dens inverkan på huden. Esse är världens första hudvårdsserie som har lyckats skapa en levande probiosk hudvårdsprodukter


Boka
acneoskarshamn, ansiktsbehandling, ansiktsbehandlingsskarshamn, attraktivaoskarshamn, easymind, finhy, föreläsningoskarshamn, harmoni, hudvårdioskarshamn, hudvårdoskarshamn, läkahuden, naturlighudvårdoskarshamn, probiotiskhudvårdoskarshamn, vägentillförändring