Inspirationskväll med naturens oljor i Oskarshamn

Datum: 5 sep
Tid: 18:00 - 20:00

Plats : Easymind
Välkommen att komma på en inspirationskväll med naturens oljor! Detta event är för dig som är nyfiken på oljor. Dessa oljor kan man dricka, använda på huden samt inhalera och tom städa med. Man kan även använda dem till sina djur.

Under denna inspirationskväll med naturens oljor kommer du att få information om Young Living och deras oljor. Du kommer att få lukta och smaka och få olika tips och råd om hur du kan använda olika oljor. Vi pratar lite om regndroppsmassage med oljor. Hur olika oljor exempelvis kan lindra förkylningar och smärta samt vad en härlig doftspridare som sprider fantastiska välgörande dofter i hemmet kan göra för din hälsa och ditt välbefinnande. Dessa oljor är bra för dig som är astmatiker, har allergi eller smärtproblematik.

Jag som håller i denna kväll heter Maria Nord. Jag kom själv i kontakt med dessa oljor när jag hade som värst nervsmärta i min rygg på grund av min MS som jag lever med sedan 2001. När jag fick regndroppsmassage med dessa oljor och kände mig så mycket bättre efteråt. Min familj och jag har sedan dess använt oss utav dessa oljor på flera olika sätt dagligen. Jag äter, dricker, smörjer och masserar med oljorna. Min man smörjer in sig med oljan varje dag och är så mycket bättre i sina utslag och all klåda är borta. Mina barn använder dem mest vid förkylning, allergi eller efter solbad. Utöver detta så använder vi diffusern både hemma och i stugan.

Eftersom jag kom i kontakt med oljorna genom regndroppsmassage valde jag att lära mig denna teknik och tänkte under kvällen visa er lite kort om hur denna behandling går till genom att göra en förkortad variant av massagen på Petra.

Under kvällen kommer det att finnas lite olika fina erbjudanden och alla deltagare får med sig en goodiebag.

Lite information om eteriska oljor:

Du kanske har stött på eteriska oljor i samband med spabehandlingar eller i bad- och hudvårdsprodukter. Dessa användningsområden utgör bara en bråkdel av den fantastiska historien bakom eteriska oljor.
Eteriska oljor har använts i tusentals år på grund av deras enastående kosmetiska egenskaper. Young Living har alltid legat i
framkant inom utvecklingen för att tillgängliggöra denna uråldriga tradition för dagens moderna människor. Den primära framställningstekniken som Young Living använder sig av är varsam ångdestillering men de kallpressar även vissa oljor. Rena eteriska oljor har enormt mycket större effekt än torkade örter och ger snabba och goda resultat. Varje gång du håller i en flaska med Young Livings eteriska oljor har du den renaste tänkbara växtessens du kan få. Denna rena olja kan spridas i luften, inhaleras, appliceras på huden eller användas vid massage.

Priset för denna kväll är 295:-/person. Begränsat antal platser! För att säkra in plats swishar  du 295:- till 123 19 631 56 senast 31/8. Skicka samtidigt en skärmkopia på att du swishat på mail till maria@easymind så skickar hon bekräftelse på att du har betalat. På så sätt vet du att din plats är säkrad. Har du några frågor kan du maila dem till maria@easymind.se. Kvitto får du på plats på kvällen av eventet.

OBS! Din bokning är bindande och går ej att avboka, däremot kan du ge din plats till en vän om du själv skulle få förhinder.

Varmt Välkommen till en inspirationskväll på Easymind för att få veta mer om Young Livings oljor och dess användningsområden!Boka
attraktivaoskarshamn, balans, easymind, eteriskaoljor, eteriskaoljoreasymind, eteriskaoljoroskarshamn, hälsaoskarshamn, harmoni, healing, inspiration, inspirationskväll, inspirationskvälleasymind, inspirationskvälloskarshamn, inspritaionskvällnaturligaoljor, måbra, naturligaoljor, naturligaoljoreasymind, naturligaoljoroskarshamn, oljor, oskarshamn, oskarshamnhälsa, vägentillförändring, youngliving, younglivingoskarshamn