Hudvårdskväll med framtidens hudvård i Oskarshamn

Datum: 9 sep
Tid: 17:30 - 21:00

Plats : Easymind
Välkommen till en hudvårdskväll med gör det själv tema på Easymind!

Är du intresserad av att veta mer om framtidens probiotiska hudvård?  Eller vill du få reda på vilken hudtyp du har, eller vilka produkter som skulle passa dig och din hy? I så fall ska du ta tillfället i akt och komma på denna hudvårdskväll. Ni kommer under kvällen att både få information samt ge och få en skön ansiktsbehandling, allt med stöd av vår duktiga hudvårsterapeut Linda-Maria.

Först av allt kommer vår hudvårdsterapeut Linda-Maria att ge oss information om:

– Huden och våra olika hudtyper. Är ditt skinn torrt? Här kommer du få information så att du själv kan analysera vilken hudtyp du tillhör. 

– Probiotika och Omega 3. Här får du lite kort information om vad dessa tillskott kan göra för din hud. Vi jobbar både utifrån med Esse och från insidan med en speciell olja. Här kommer du att få en kort minipresentation om hur du kan minska åldrandet på din hy samt få en friskare och hälsosammare kropp av vår hälsoinspiratör/coach, Your Coach Petra.

– ESSE Probiotic Skincare, vår probiotiska hudvårdsserie. Om varför vi ska ha goda bakterier i hudvård,. Hur probiotisk hudvård fungerar och vad detta kan göra för din hud.

”Esse har ett brinnande intresse för hudvård. Vi tar det som ett helhetsgrepp och vårt mål är att dämpa hudens åldrande och analysera varje del av de faktorer som kan påverka den.
Därefter väljer vi noggrant ut de ingredienser som kan reducera dess inverkan på huden. Esse är världens första hudvårdsserie som har lyckats skapa levande probiotiska hudvårdsprodukter.”

Efter denna informationsstund kommer ni att delas upp två och två. Tillsammans kommer ni själva få utföra en hudvårdsanalys samt göra en lättare ansiktsbehandling med produkter från ESSE Probiotic Skincare på varandra, självklart med stöd av vår hudterapeut. Här kommer du även kunna få produktrekommendation och råd för just din hud samt möjlighet att ställa frågor till vår hudterapeut.

Det kommer under kvällen att finnas fina erbjudanden på både produkter och behandlingar för dig som är deltagare. Du kommer även få med dig en goodiebag härifrån!

Vatten och lättare tilltugg serveras i lokalen.

Priset för denna kväll är 395:-/person. Begränsat antal platser! Därför ska du boka redan idag, så du inte missar din möjlighet att få vara med och lära dig mer om framtidens hudvård och vilka produkter du ska använda till din hy.  För att säkra in plats swishar du 395:- till  123 19 631 56 senast 31/8. Skicka samtidigt en skärmkopia på att du swishat via mail till maria@easymind så svarar hon med bekräftelse på att du har betalat. På så sätt vet du att din plats är säkrad.Har du några frågor kan du maila dem till maria@easymind.se
OBS! Din bokning är bindande och går ej att avboka, däremot kan du ge din plats till en vän om du själv skulle få förhinder. Kvitto får du på plats under kvällen av eventet.

Varmt välkommen till en hudvårdskväll med framtidens hudvård och framförallt med din hud som fokus hos på på Easymind 

 Boka

395,00 kr
attraktivaoskarshamn, föreläsninghudvård, framtidenshudvård, framtidenshudvårdioskarshamn, gördetsjälvhudvård, hälsaoskarshamn, hudanalys, hudanalysoskarshamn, hudvård, hudvårdioskarshamn, hudvårdoskarshamn, hudvårdskväll, hudvårdskvällioskarshamn, kursoskarshamn, läkahuden, måbra, naturlighudvårdoskarshamn, oskarshamn, probiotiskhudvård, probiotiskhudvårdoskarshamn