Höstmys med Andligt Ljus & Easymind på Hotel New Bed Oskarshamn

Datum: 14 okt
Tid: 18:30 - 21:30

Plats : Easymind
Välkommen på höstmys tillsammans med Medium Katarina Nyqvist & Meditation & Yoga läraren Petra Carmefeldt och hudexperten Linda-Maria Blad.

Läs gärna mer om Katarina, Petra och Linda-Maria längre ner.

Vi vill bjuda in dig till en kväll för att bjuda in hösten. Under kvällen kommer vi bjuda på lite olika saker som vi hoppas du skall tycka är spännande. Temat för kvällen är att den skall vara välgörande för kropp & själ.

 

Detta händer på kvällen!

Självläkning genom djup avslappning-meditation-healing

Vi har alla förmågan till självläkning naturligt i oss. Många gånger tror vi att vi kan vila oss friska men ibland behöver vi göra något aktivt och meditation är att göra något aktivt, du lär känna dig själv, din kropp och att möta ditt inre – precis som det är i ögonblicket.

Genom att låta kroppen få komma ner i djup aktiv avslappning så startar vi en självläknings process. Petra kommer att guida dig genom din kropp för att du verkligen ska lära känna din kropps signaler samt starta en självläkningsprocess.

 

Gruppseans med medium och healer Katarina

Vid en gruppseans är man ett antal personer som är intresserade av andevärlden och vill ta emot budskap från andra sidan. Det kan vara nära och kära, men även andra personer som vänner eller dyl.

En ande som kommer igenom beskriver sig för Katarina genom att visa sin person, personlighet, eventuellt gemensamma minnen mm.  Allt för att du ska känna igen den som kommer.

Andevärlden styr själva vem eller vilka som kommer fram.

 

Kortare föredrag om hur vi kan minska inflammationer, mäta våra fettsyror samt skapa en friskare tarm. Vi kommer även ha Hudterapeuten Linda-Maria på plats som berättar kort om hur probiotisk hudvård som är världens bästa hudvård, helt naturlig, ekologiskt samt vegansk, inga tillsatser och mycket läkande.

Detta korta föredrag berättar vi hur du kan balansera din kropp, minska inflammationer, få en friskare tarm samt friskare hjärta & kärl samt leder och muskler mjukas upp och helt enkelt få en hälsosammare kropp från insidan.

 

Vi går lite djupare i ämnet när vi pratar om huden och hur vi genom probiotisk hudvård återställer huden till va den en gång var.

 

Har du redan varit på föredrag hos oss om detta kan det ändå vara bra att få mer kunskap. Man lär sig alltid ngt nytt.

 

Du kommer även få smaka på lite olika produkter samt att du kommer kunna boka in dig på gratis hudvårdsanalys.

 

Efter meditation, gruppseans så bjuds det på lite fika och du kommer kunna boka behandlingar till bra priser samt så kan du även boka in gratis hudvårdsanalys för att se vad just din hud skulle behöva.

 

Det kommer också finnas möjlighet att köpa stenar & kristaller

Dessa är välgörande för den inre balansen och kan hjälpa till att stärka olika förmågor, självkänsla, verka som lugnande, helande och mycket mer. Varje sten eller kristall är unik i sin färg, form och energi. De kan med fördel användas vid healing, eller ha den i fickan på dagen, och under kudden nattetid.

 

Vi bjuder på lite hälsosam fika!

 

Varmt Välkommen

Petra, Katarina & Linda-Maria

 

 

När: Måndag 14 Oktober

Kl 18:30 – 21:30

Var: Hotel New Bed (konferanslokalen)

Anmälan här 

Kostnad:350:-  du betalar i samband med din bokning när du gjort anmälan via länken till swish 1231963156Boka

Detta evenemang är fullbokat.andligtljus, coach, easymind, fettsyror, gruppseans, gruppseansoskarshamn, healer, höstmys, hudvård, katarinanykvist, kundkvälleasymind, kundkvälloskarshamn, livscoach, meditation, meditationoskarshamn, medium, mindfukness, mindfulnessoskarshamn, petracarmefeldt, probiotiskhudvård, självläkning