Gratis yoga & meditation i loftahammar vi tränar tillsammans!

Datum: 16 jul
Tid: 10:00 - 11:15

Plats : Loftahammar


Personlig utveckling Easymind

GRATIS YOGA & MEDITATIONSPASS FÖR ATT SKAPA SJÄLVLÄKNING OCH FRÄMJA DIN HÄLSA!!

 

Detta yoga & meditationspass kommer vara enkelt för att det skall passa alla åldrar samt om man har smärtproblematik eller annan åkomma. Alla kan delta!!!! Detta pass är helt kostnadsfritt jag gör det endast för att få till min träning och varför då inte träna tillsammans. Man får gärna skänka en slant till hjärnfonden se nedan.

Va inte rädd för att testa detta. Jag kommer också fråga alla som kommer om det är så att man har specifika problem. Yoga utövas alltid efter egen förmåga.

Vi kommer göra yogaövningar som är av enklare variant och passet avslutas med meditation där du får träna på att slappna av. Jag kommer vägleda dig genom hela passet.

LÄS NOGA HELA TEXTEN!

Datum:  Tisdag 16/7 (begränsat antal platser, vi testar 13 platser ca 1 tim och 15 min

 

 

Kl: 10:00  vi håller på drygt 1 timma (kom gärna 10 minuter innan för att landa i tystnad på din matta)

 

 

Var: Norrapromenadvägen 1 (samma väg som du åker mot nya ute gymmet) mittemot den stora röda ladan ett rött hus. Ett stort vitt tält finns i trädgården. Skorna tar man av sig och man sitter i tystnad tills passet börjar eller så lägger man sig ner på mattan i tystnad och vilar.

 

 

Parkering: Finns precis vid huset stor grusplan finns också parkering vid utegymmet. Parkera era vid ladan!

 

 

Kostnad: Gratis men skänk gärna en slant till Hjärnfonden. Jag har skapat en egen insamling du kan läsa mer och skänka din gåva via länken nedan.

 

 

https://insamling.hjarnfonden.se/fundraisers/hjalp-manniskor-att-fa-ett-battre-liv-med-ryggmargsskada-adhd-och-ms-och-migran

 

 

Medtag: Eget lakan och örngott för att skydda mattan/meditationskudden samt en vattenflaska. Se till att du har gått på toaletten innan du kommer.

 

 

Anmälan: Via länken biljetter

 

 

 Varje person måste anmäla sig med Namn Efternamn samt sin egen personliga mail. Man kan alltså inte anmäla sig fler på en och samma gång.

 

 

Du får en bekräftelse inom ett par dagar om du har en plats eller inte. Glöm inte att mailet kan hamna i din skräppost. (kolla alltid skräpposten)

 

 

Det är alltid först till kvarn som gäller. Går det inte att anmäla sig så är platserna slut.

 

 

När du anmäler dig godkänner du att vi sparar din mail inför framtida utskick. Du kan närsomhelst be att bli borttagen.

 

 

Har du problem att sitta på golvet i meditationsställning meddela mig i anmälan att du vill sitta på stol så har jag det klart när du kommer. De som har stol placerar sig längst bak där man kommer in i tältet. Finns ett kommentarsfält du kan skriva i när du anmäler dig.

 

Jag lägger ut en bild på alla namn som fått en plats i FB gruppen.

 

 

Om du skulle få förhinder är det viktigt att du meddelar detta till info@yourcoachpetra.com så din plats kan gå till någon annan. Då kommer jag lägga ut den platsen i Facebookgruppen.

 

 

Varmt Välkommen till en härlig start på dagen!!!

Petra Learmont

Mail: info@yourcoachpetra.com

www.yourcoachpetra.com

www.easymind.se

 

Mobil: 0703-158817Boka

Detta evenemang är fullbokat.loftahammar, loftahammarmeditation, loftahammaryoga, meditation, meditationloftahammar, Yoga, yogaloftahammar