Inspirationsföreläsning om Självläkning med Petra i Visby

Datum: 11 maj
Tid: 13:00 - 15:30

Plats : Visby


Din Coach Petra Livscoachning

Inspirationsföreläsning om Självläkning

 

Välkommen på en föreläsning om hur du kan självläka din Kropp & Själ med Petra Learmont.

 

Petra kommer berätta sin livshistoria som började med en olycka 1991 där hon höll på att bli förlamad, tills där hon står idag. Hon kommer dela med sig av sina erfarenheter hur man kan självläka sin kropp & själ.

 

Kanske har du en specifik problematik och behöver tips och råd?

 

Jag Chamilla på Chamillas Massage bjuder härmed in dig att få träffa den grymt bra Coachen/Inspiratören Petra Learmont.

 

Om Petra Learmont:

 Petra har drivit företag i över 18 år inom olika delar. Sedan 2012 då hon startade Easymind AB i Oskarshamn har hon byggt upp en verksamhet som ser helheten till att skapa en bra hälsa. Petra är utbildad Mindfulnesscoach av Läkare Ola Schenström på Mindfulnesscenter AB, där hon har specialiserat sig i ämnen såsom Mindfulness för långvarig smärta & sjukdom, Mindfulness på arbetsplatser samt även Mindfulness-MediYoga Instruktör. Hon föreläser och har självläkningskurser i hela Sverige.

 

Idag arbetar hon som online-coach och har skapat ett nytt varumärke som heter Yourcoachpetra där hon sprider sina kunskaper och erfarenheter världen över.

 

Hennes expertis är smärtproblematik, utmattning, oro och ångest.

 

Som 17 åring råkade hon ut för en allvarlig olycka och fick en ryggmärgsskada som förändrade hennes liv. Hon har sedan dess sökt flera olika vägar för att hitta en helhet.

 

det ena utesluter inte det andra, när vi har helheten och hittat alla pusselbitar då är vi i mål

 

Hon kommer att hålla i en föreläsning om hur vi kan få helheten. Det är oftast inte en sak som behövs för att vi skall må bättre.

 

 

Läs mer om Petra på:

www.easymind.se Följ henne gärna på Instagram @easymind.se samt Petras nya sida som öppnar om ca 1 vecka www.yourcoachpetra.com Följ henne gärna på Instagram @yourcoachpetra redan nu!

 

Tänk om Petra kan vara just den inspiration du behöver för att din kropp skall börja självläka.

 

Vårt samarbete: 

Petra och jag har ett tätt samarbete idag som vi vill dela med oss av till dig, där vi ser att vi kan göra stor skillnad för människor i världen till att skapa en bättre hälsa genom självläkning.

 

Vårt synsätt är att inte utesluta saker utan lägga till de saker som just du behöver.

Nu är det dags att sprida våra kunskaper & erfarenheter för en mer hälsosam värld.

 

Vi ser att det finns en chans för alla att må bättre så detta skall du verkligen ta dig tiden att gå på.

 

Om Chamilla:

Jag Chamilla är utbildad Massage & Friskvårdsterapeut som innehåller delar som personlig träning, kostråd, hälsoråd, coaching samt massagebehandlingar av olika slag.

 

Genom helheten i min utbildning och delar som Petra bidragit med har jag kunnat läka min ulcerös kolit (tarmsjukdom) som har varit ett stort problem sedan år 2000. Jag kommer också dela med mig av min historia hur läkningsprocessen har gått till under föreläsningen.

 

Jag driver idag Chamillas Massage i Visby.

Följ mig gärna i sociala medier på
@chamillasmassage

 

Var:

Föreläsningen äger rum I Vita Huset på Ekmansgatan 11 i Visby den 11/5 klockan 13:00-15:30 (med en kortare paus)

 

Kostnad:

150:- betalas till swishnummer 1235010608 (viktigt är att du betalar och anmäler dig samtidigt via länken för att säkra din plats. (Om du ej har betalat betyder det att du inte säkrat din plats)

 

Anmälan: 

Viktigt är att du anmäler en person i taget med namn och dennes mailadress. Sista dagen för anmälan är 2019-05-10 kl 12:00

 

Avbokningsregler: 

Anmälan är bindande och återbetalas ej om man inte kan visa upp ett läkarintyg.

 

 

Vid frågor kontakta Chamilla Westerberg: 

Tel 073-9933952 eller mail chamillasmassage@gmail.com

 

 

Varmt Välkomna till en härlig Inspirationsföreläsning om Självläkning!

Petra & Chamilla

föreläsning-petra-visby

Inspirationsföreläsning VisbyBoka

Bokningen är stängd för detta evenemang.balans, cemtrumvisby, chamillasmassage, coachgotland, easymind, föreläsningvisby, gotland, gotlandhälsa, gotlandonlinecoach, hälsagotland, harmoni, helhet, korpengotland, måbra, Mindfulness, nuet, onlinecoachgotland, petralearmont, ryggmärgsskada, självläkning, självläkninggotland, smärta, träningvisby, vägentillförändring, visby, visbycentrum, visbyföreläsning, yourcoachpetra, yourcoachpetragotland