Djup självläknings-meditation i Loftahammar med meditationslärare Petra

Datum: 18 jul
Tid: 19:30 - 20:45

Plats : Loftahammar


Petra-livscoach-easymind

Kvällspass Självläkning genom djup avslappning-meditation-healing med meditationsläraren Petra Learmont som har 12 års erfarenhet av olika meditationstekniker.

Efter passet kommer du vara i total avslappning och du kommer garanterat sova gott den natten.

Här kommer du få lära dig att låta kroppen verkligen komma ner på djupet i en total avslappning och genom att låta kroppen få landa så minskar stress, oro, tankar och ditt nervsystem kommer ner i djup vila, vilket leder till en självläkande process. Här gör vi inga yogarörelser det är total vila för kropp & själ.

Det enda som krävs är lite nyfikenhet vad detta kan bidra med för din kropp & själ

OBS!!!!

Yoga & meditationspassen är gratis i Loftahammar hela sommaren.

Detta pass har dock en kostnad på 195:- /person för att säkra din plats swishar du till nr: 1231963156

Har du inte swish kan du betala 195:- på plats meddela gärna detta innan via sms till 0703-158817 att du betalar kontant. Ha med jämna pengar!

Alla som har betalat har en plats! Skicka en skärmkopia till 0703-158817 att du har betalat. Eller ett sms meddelande.

OBS! Det finns antal begränsade platser!!! Först till kvarn!!!!

Vi har alla förmågan till självläkning naturligt i oss. Många gånger tror vi att vi kan vila oss friska men ibland behöver vi göra något aktivt och meditation är att göra något aktivt, du lär känna dig själv, din kropp och att möta ditt inre – precis som det är i ögonblicket.

I början av passet kommer Petra berätta lite grann hur det kommer gå till. Alla kan delta du behöver ingen erfarenhet alls. u kommer endast bli vägledd i djup meditation genom hela passet liggandes på en mjuk matta.

Petra har haft denna meditation i Oskarshamn som har varit extremt populär. Då har det varit i form av en kurs. Vi får se hur många pass det blir i sommar här i Loftahammar. Alla pass sätts vecka för vecka. Deltagarna brukar gå flera kurser efter varandra då de har märkt stor effekt på just stress, oro, ångest och minskat tankeflöde och minskad smärta i kroppen.

 

Genom att låta kroppen få komma ner i djup aktiv avslappning så startar vi en självläknings process. Petra kommer att guida dig genom din kropp för att du verkligen ska lära känna din kropps signaler samt starta en självläkningsprocess.

 

När du stärker din självläkande förmåga så kommer kroppen att bli mer balanserad och du kommer att må mycket bättre. När vi höjer vår energi i kroppen släpper vi på blockeringar, dessutom så får bakterier och virus svårare att fästa i kroppen. Vi höjer även energinivån i kroppen och blir piggare samt orkar mera.

 

Är det dags att utveckla din egen självläkningsprocess? Du behöver inte ha några kunskaper innan endast nyfikenhet på ngt nytt!

 

Enklast är om du ligger ner under passet för att få kroppen att verkligen slappna av i alla muskler. Det kan hända att du somnar till och det gör inget ditt undermedvetna kommer ändå ta till sig meditationen.

Petra har över 12 års erfarenhet av meditation och hon leder meditationen helt på sin intuitiva förmåga efter vad som behövs för dagen. Vi kommer tillsammans stiga in i healingenergin i början av varje pass genom Petras guidning.

Petra har arbetat med mindfulness och meditation över 12 år och har lång erfarenhet när det gäller att starta en egen självläkningsprocess i kroppen.

 

”Många gånger letar vi efter det magiska pillret för att bota oss medans vi besitter stor kunskap inom oss, det gäller bara att få tag i den och utveckla den sedan är vi på rätt väg”

 

Kom gärna 10 minuter innan start för att ge dig tid att slappna av och koppla bort vardagliga problem. Vi försöker hålla det så tyst som möjligt för att alla skall få ”landa” från dagen. Medtag ett eget lakan och örngott.

När: Torsdag 18/7 Kl 19:30

Var: Loftahammar Norra promenadvägen 1

Parkering: Framför huset på grusplanen (ej vid den röda ladan) Du kör upp samma väg som till nya utegymmet där finns ett vitt tält i trädgården där kommer vi vara.

Kostnad: 195:- du säkrar din plats genom att swisha till:

1231963156

När du swishat eller meddelat att du betalar kontant har du din plats då skickas din bekräftelse. Alla som fått en plats på passet läggs det ut en bild på i FB gruppen. (alla Yoga & meditationspass är kostnadsfria i sommar dock inte detta)

Att tänka på: Ta av dig skorna innan du går in i tältet. Ha bekväma kläder ta gärna med lakan och örngott för att skydda mattan. Ha med en egen vattenflaska och gå gärna på toaletten innan passet. Betald plats återbetala inte men du får gärna ge platsen till någon annan.

Vid frågor maila till info@yourcoachpetra.com

Varmt Välkomna!

Du kan alltid läsa mer på både Easyminds sida samt Yourcoachpetra sidan.

Följ gärna Petra i sociala medier instagram @yourcoachpetra eller Facebook https://www.facebook.com/yourcoachpetra/

www.yourcoachpetra.com

https://www.easymind.se

 

 

 Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.avslappningloftahammar, loftahammarmeditation, måbra, meditation. loftahammar. loftahammarmeditation, meditationiloftahammar, petralearmont, självläkning, självläkningsprocess, sjävläkning, slappna av, stressfri, yogaloftahammar