Access Barskurs

Datum: 24 jan
Tid: 10:00 - 18:00

Plats : Easymind
Datum Lördag 24/1-2015
* 1 dag
* Inga förkunskaper
* Kostnad 2200 SEK (1100 SEK vid repetion inom 12 månader) Barn under 15 går gratis och 15-18 går för halva priset.
* Tid: 10,00-18,00

Hur skulle det vara att med lätthet skapa förändringar i ditt liv och din kropp? Har du provat på en massa och inte fått några resultat? Har du varit på någon kurs eller utbildning för att förändra ditt liv och så är du kvar i samma mönster?

Access Bars utgörs av 32 punkter runt huvudet som bär på elektromagnetiskt lagrad information från tankekonstruktioner, trosuppfattningar och emotionella låsningar som vi har samlat på oss. När punkterna aktiveras genom en lätt beröring, frigörs och raderas denna lagrade energi. Det är en praktisk och så lättlärd process att du kan inte göra fel! Vad ska till för att du byter Bars med din familj, dina vänner och kolleger?

Bars är vägen till förändring. Metoden kan användas i många avseende tex vid sömnbesvär, stress, viktminskning, nervositet, depression, ångest, och för att få bättre kontakt med din kropp och bli mera medveten.

Hur skulle det vara att med lätthet skapa förändringar du önskar i ditt liv och för din kropp?
Access Bars, som nyligen introducerats i Sverige efter snart 20 år runt världen, hjälper dig att frigöra låst energi. Det kan liknas vid att rensa bort gamla filer från hårddisken på en dator.

Du får lättare att både slappna av och koncentrera dig. Många upplever också att det distraherande tankebruset tystnar och att relationerna till omgivningen förbättras betydligt. Bars används även framgångsrikt som stressbehandling samt mot fysisk kronisk värk. Ungdomar som lär sig göra och ta emot Bars förbättrar sin kreativitet och inlärningsförmåga, vilket ofta leder till att skolan känns lättare och betygen förbättras.

Syftet med BARS är att lära människor att det faktiskt är ok att bara ligga och slappna av och bara ta emot.

Kan du tänka dig att om du kunde ställa in dig i ett läge av att ta emot så skulle du få så mycket mer…

Att få Bars har förändrat mitt liv. Jag känner att hjärnan kommer ner i varv jag blir mer fokuserad och hela kroppen får ett lugn. Jag har mera glädje och lätthet sedan jag började både ge och ta emot Bars. Jag har även fått minskad smärta. Detta har bidragit med en enorm förändring i livet för mig. Vad skall till att du skall vilja lära dig detta. Ta gärna med en vän så att ni båda lär Er hur man gör så kan ni byta Bars efter klassen.

”Allt kommer med lätthet, glädje och härlighet”

Vill ni veta mera om Access Consciousness är besök gärna deras hemsida. www.accessconsciousness.se
Välkommen!!!!
Barsfacilitator: Mia Erlandsson
mia@easymind.se
Mobil Mia: 0706-559247

Easymind AB
Kolbergavägen 66
57240 Oskarshamn
Mail: info@easymind.se
Mobil: 0703-158817 (Petra)
HEMSIDA: www.easymind.seBoka

Bokningen är stängd för detta evenemang.