Hej alla fantastiska läsare!!!

2019 skall handla om omsorg, empati, förståelse & respekt för varandra!!

Nu är det äntligen dags för mig att släppa mina första 15 tips & råd av en samling på 30 stycken.

Ni kommer få 15 stycken första halvåret sen 15 stycken andra halvåret.

Under hela mitt liv har jag själv gått igenom extremt mycket olika saker. Det har varit allt från att ha för mycket tankar till obehagliga känslor till extrema smärtor och sjukdomar.

Genom dessa tankar, känslor och det som satt sig i kroppen har det funnits rädslor, sorg, besvikelse ja allt kan man nog säga. Dock ser jag alltid på saker som erfarenheter. Tänk om du kan ta med dig allt du gått igenom som erfarenheter och genom det vara ett bidrag för andra som har det tufft?

Jag skall inte säga att det är helt enkelt för då skulle jag ljuga. Det går och man blir starkare och starkare med åren och ibland faller man. Man är ju bara en människa!!!!

Vi alla har det svårt ibland och det viktigaste är att vi finns för varandra. Jag hoppas att genom mina tips & råd kan bidra till just dig, du som kanske sitter precis med just den känslan som jag pratar om i mina tips och råd.

Hoppas att du vill följa mig i sociala medier och dela dessa vidare. Kanske inte just du behöver det rådet men om du delar det så kanske någon annas dag förändras till det bättre. Allt handlar om att ta hand om varandra!!!

Visa omsorg, kärlek, empati, förståelse och respekt det skall 2019 handla om för mig. Är det dags för dig också? Följ mig då gärna på dessa konton och dela vidare så mycket du vill!

INSTAGRAM @yourcoachpetra

FACEBOOK yourcoachpetra

Kärlek Petra

www.easymind.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Rensa formuläretSkicka

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.