En historia från mitt liv senaste veckorna…

Ja jag kommer visa min sårbarhet…..så att du vet…..

Det finns gånger där jag har tvivlat på vem jag är och vad jag kan och vad jag skall göra…….

Jag vet inte om just du kommer att känna igen dig i det jag kommer skriva men om du inte gör det kanske du någon gång i livet kanske hamnar där och då minns dessa ord inte vet jag…

 

Sista tiden har varit tuff för mig och min kropp. Jag har ju ingen vanlig kropp utan min kropp är full av olika sorters skador den är opererad många gånger och tuffa tider har det varit när jag stammat, sett allt 6 dimensionellt och kroppen har känts som att den bara vill dö.

 

Det har varit en resa utan dess like kan jag säga….Sista tiden har inte varit så allvarlig åkte på influensan som alla andra det är bara att när det tillstöter något i min kropp så är det väldigt påfrestande och jag har mycket längre läkningstid än andra männsikor…

 

Efter 6 veckor och 5 av dem sängliggande så har det kryllat av tankar och känslor i min kropp. Det har inte varit speciellt behagligt och jag har gått in i tvivel ett stort tvivel…

 

Jag kan nog inte driva företag…. Jag kan nog aldrig mer jobba…..Livet är bara smärtor…..Ja många tunga tankar har det funnits och precis när jag tyckt att nu vänder det så har kroppen skapat yrsel, balansrubbningar, bihåleinflammationer, nervryckningar och kramper och skakningar……Inte så behagligt…..

 

Jag brukar vara vältränad och möta dessa tankar och känslor men det har varit tufft denna gång….och det hr varit svårt med acceptansen för en vanlig influensa, skillnad är ju om nervsystemet har kallat ur det har jag enklare för men en vanlig influensa liksom……och så känner man sig dålig för att man klagar eftersom jag vet att allt kan vara värre faktiskt……

 

Till slut så kände jag bara, orkar inte mera……MEN

 

Efter den här veckan så har det kommit så mycket ljus över mig….Ibland undrar jag vem det är som vakar över mig hela tiden…Det vänder ALLTID och det vänder aldrig på det sättet man tror att det skall vända….

 

Jag var med om något riktigt sorgligt förra söndagen jag nästan dog inombords. Vi var på väg hem från Linköping och bilen innan oss körde på en hund….Jag vet att en hund betyder allt för en människa. Hunden är människans bästa vän….

Detta var en ren olyckshändelse…..

 

Jag sprang ur bilen mötte ägaren till hunden och han bar denna stackars hund rakt upp i skogen, jag grät grät och grät….Denna hund såg så lycklig ut när han sprang rakt över vägen och där tog allt slut…..

 

Längre upp finns dottern som ligger och gråter och det och det hon berättade för mig där och då tänker jag inte lämna ut här men sån öppenhet så mycket sorg denna flicka har i livet jag ville bara krama henne finnas där för henne…inte enkelt att välja livet när ens bäste vän dör….

 

Något så sorgligt men tillsammans gjorde vi något fint vi satte oss runt denna bedårande fina hund och jag hoppas det förändrar hennes liv till något mer vackert och glädjefyllt…

 

Det var länge sedan jag kände sådan sorg samtidigt en kärlek som jag inte kan förklara med ord…Ja jag kände kärlek och mycket värme med dessa 2 personer svårt att beskriva….stunden var väldigt fin tillsammans trots att det var mycket sorg……

 

Jag ville helst inte lämna dem men min resa skulle gå vidare…

 

Jag har tänkt mycket denna vecka på denna situation, jag har varit mycket i mina frågor vad jag mer kan göra…

 

 

Om du av förmodan skulle läsa detta du flicka som miste din vän…..Allt kan vända när du minst anar det , ge aldrig upp, kämpa, kämpa och kämpa….du vet vart jag finns och jag står vid din sida det är bara att fråga efter mig så finns jag där energimässigt för dig….bara så att du vet…

 

Allt var ganska mörkt sen en kväll denna vecka fick jag ett mail av en kvinna som frågade om jag kunde hjälpa henne….

 

Jag tänkte JAG hjälpa, jag vet att det är det jag kan hjälpa andra men hur skulle jag kunna hjälpa men något sa mig att även att det var läggdags så bad jag henne ringa mig för sån är jag….Jag tar mig faktiskt tid…..det finns liksom naturligt i mig när det väl gäller så finns jag där….och denna kvinna tycker jag väldigt mycket om…..

 

Samtalet handlade om hennes problem men det hon gjorde för mig var att lösa mina världsproblem om jag skall göra det jag gör….hjälpa andra alltså….Jisses det var så härligt samtal och jag gick åter igen in i den jag faktiskt är….Jag är ju här för att förändra världen och vara ett bidrag….och jag valde det igen….

 

Dagarna gick och kvinnan kontaktade mig igen och vi hade en session och efter det fick jag ett sådant fint mail som värmde mitt hjärta och nu kunde jag verkligen känna att jag var på den platsen jag skulle…. Jag är ju här för att förändra…..vara ett bidrag för andra…..

 

Nästa dag kom en annan kvinna på behandling….Jag är ärlig och rak som jag alltid är…Jag sa jag har tvivlat sista tiden när jag varit sjuk om detta är det jag skall göra…..Jag är ju precis som alla andra en vanlig människa och stå där och le och låtsas som allt är ok det är inte min grej….dessutom känner jag starkt med denna kvinna att jag kan vara jag hon är så lik mig ……hon har en plats i mitt hjärta från första dagen…hon ger och ger och ger……

På kvällen fick jag ett sådant fint meddelande av denna kvinna så mina tårar kom….Jag behövs….att bara få höra det…..wow…..

Nu sitter jag här och gråter i skrivande stund av tacksamhet skall jag säga er…..

 

För en stund sen ringde det på dörren ett fång med blommor till mig från denna familj som förlorade sin bästa vän sin underbara hund… Skriver och tackar för min delaktighet och ödmjukhet för att ”……” sista stund blev så vacker…

 

Jag vet nu varför jag är här på denna jord. Jag tackar dessa 2 kvinnor som gjort att jag inte behöver tvivla….Jag tackar familjen som förlorade sin bästa vän…..för de vackra blommorna och den värme ni har……

Så tvivlar du i livet omge dig med männsikor som behöver dig då hittar du din styrka igen…

 

Jag har sådan tacksamhet för denna vecka och vad den gett mig……och vad alla männsikor har bidragit med stort tack från mitt hjärta till alla Er därute ni vet vem ni är!!!!!

 

Jag tänker fortsätta förändra världen och jag tänker fortsätta vara jag…..

 

Jag är som jag är en känslig person som känner in andra och jag är stolt över att jag har den förmågan….

 

Tvivlet är borta och här sitter jag istället och tittar på de vackra blommorna som jag fått och känner mest bara kärlek till världen just nu!!!!

 

Kärlek

Petra Learmont

(Stolt VD och grundare till Easymind)

 

https://www.easymind.se

 

2 kommentarer
  1. Ann

    Underbara människa. Ja du är här för att sända ljus 🔅 och kraft

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Rensa formuläretSkicka

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.