2018 har börjat….

 

Nytt år nya möjligheter….. Första bloggen 2018!

 

Tänk att jag bloggade varje dag i hela december. Jag vet inte när jag klarade av att göra samma sak varje dag i 31 dagar det är nog rekord för mig. Visst temat var ju olika varje dag men 31 dagar är ganska lång tid när man skall ge råd och tips varje dag. Tur att jag levt i många år så jag hade många tips att dela med mig av ha ha…

Ni som följde bloggen hoppas ni kunde hitta ngt som bidrog i ert liv.

 

 

 Missade ni att jag bloggat i 31 dagar ja då är det enkelt att gå tillbaka i bloggen och läsa. Det är nog närmare en roman att läsa ha ha….

 

 

Du kan ju börja och läsa en varje dag eller om du råkar få influensan som jag har haft precis. Då har du definitivt tid att läsa det kan jag lova…

 

 

Som sagt mitt år startade med Influensa, det var många år sedan jag var såhär dålig kan jag säga. Brukar klara de flesta förkylningar men denna gång ville kroppen tydligen rensa rejält.

 

 

De där bacillerna va inte att leka med. Dagen innan nyårsafton så började febern komma krypande och dagen efter nyår blev jag sängliggande.

 

 

Nu är jag äntligen feberfri och det är dags att köra igång det nya året. Mitt år kommer definitivt börja med en kur på 6 ggr med detox fotbad för att rensa ut rejält det kan jag lova.

 

 

Sen skall jag se till att få några regndroppsmassager som kan bygga upp immunförsvaret också. Du vet väl att om du tar ca 10 regndroppsmassager på vintern så kommer du som har pollenallergi att kunna motstå pollen lättare.

 

 

Allt handlar ju om att bygga sitt försvar och mitt försvar var väl inte direkt uppbyggt för dessa ”galna” baciller ha ha….

 

 

Nu i alla fall är det dags att börja om på ny kula, så fort min kropp är i schack skall jag börja träna igen då mår jag som bäst när jag får röra på mig.

 

 

Många har ju lovat en massa vid nyår, jag har väl inte direkt lovat ngt till mig själv, men visst skall jag ta hand om min lilla kropp efter den här pärsen det kan jag lova.

 

 

Så om du vill ha hjälp på vägen att starta 2018 med mera balans mindre stress och mer närvaro. Kika då igenom vårt nyhetsbrev som kommer ut imorgon.

 

Där kommer det en massa om olika yogaformer, meditation, massagekurser, stresskurs, access barskurser samt foundation….det vill du inte missa!!!!

 

 

Vi kommer ha gratis prova på under vecka 2-3 i alla yogaformer och meditation.

 

 

Sen kan du ju som alltid boka upp dig för privat mindfulnesscoachning vi har 3 olika paket att välja mellan. Allt finns på vår hemsida.

 

 

Har du inte tecknat dig för vårt nyhetsbrev så kan du göra det på vår hemsida också då missar du inget!

www.easymind.se

Kramar Petra Learmont

(VD och grundare av Easymind, Mindfulness Instruktör, MediYoga Instruktör, Livsinspiratör, CFMW)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Rensa formuläretSkicka

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.