Healing & energi massage 60 minuter

Denna massagen är en helkroppsmassage & passar alla. Vi använder oss av varma oljor.

Denna behandling passar om du är spänd känner stress, oro, ångest, smärtor, eller annan värk i kroppen. Den är också bra för dig som vill förebygga och inte vill ha problem i framtiden eller bara vill ha en paus från vardagen och komma ner i total avslappning.

Massagen sker under tystnad men du får gärna berätta innan massagen vad du önskar förändra i din kropp. Givetvis kan du prata under behandlingen om du upplever att du vill ha hårdare eller mjukare massage men tystnaden är till för att du skall få en lugn stund.

Petra Learmont som utför behandlingen har arbetat med energibehandlingar i över 8 år samt även regndropps-massage i 6 år. Petra jobbar på känsla och har ett stort närvarande i sina behandlingar. Petra är även utbildad och diplomerad Friskvårdsmassör.

Här kommer du garanterat få en avkopplande stund. Denna behandling är för dig som verkligen vill komma ner i varv och låta kroppen starta en själv-läkningsprocess. Behandlingen är till för att starta upp ditt lugn- och ro-system där kroppen kan hitta sin egen läkning.

 

Tekniker & oljor som vi använder:

  • aromaoljor
  • energibehandling
  • healing
  • massage
  • vilande händer

 

Har du frågor innan behandlingen är du välkommen att kontakta Petra på info@easymind.se

Denna behandling passar alla!

Rekommendation efter behandlingen

Du bör låta oljorna sitta kvar på kroppen under 24 timmar för att de skall få göra sin verkan på kroppen. Det bästa är om du kan vila en stund efter behandlingen, men det är inget måste.

Meddela gärna om du har några allergier innan du kommer.

60 min

BOKA | PRISER